2777
2789
عنوان

خانمای دانا لطفا مشورت بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 24 پست
چجوری

وقتی ذهنتیتت میره مثلا این حرفو برم ب خالم بگم خوودت مشغول ی کاری کن ک حواست پرت بشه، بنظرم بستگی بخودت دارع

و چه بهتر راز زندگیتو ب کسی نگی همین حرفاست ادم ضربه میبینه از دوست اشنا یا باعث حسادت بهم ریختن برنامه زندگیت میشع

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی رو ک خواستی بگی خودتو کنترل کن ب خودت بگو حالا امروز نمیگم بزار فردا میگم تا فرداش اون هیجان اولو برا گفتن نداری بهتر میتونی مدیریت کنی ..بارای بعدی بگو دو روز دیگه میگم بهشون بعدی بگو سه روز دیگه میگم بهشون کمکم از سرت میافته

وقتی ذهنتیتت میره مثلا این حرفو برم ب خالم بگم خوودت مشغول ی کاری کن ک حواست پرت بشه، بنظرم بستگی بخ ...

میدونی فک میکنم اگه بگم مشکلم رو راهکار میگیرم و از زاویه دید دیگران ببینم چطوره 

نه تو لحظه میگم بزار بگم ببینم اون چی میگه

مشورت کردن و نظر خواستن چیز بدی نیست خب بین اونایی ک بهشون میگی اونی ک عاقلتره و مورد اطمینان تره انتخاب کن از این ب بعد فقط ب اون بگو خودتم خالی میشی دیگه نیاز نیست همه بفهمن