2777
2789

سوال دینی دارم :

من بعد از اینکه دوران پریودیم تموم شد رفتم غسل حیض کردم اما بعد از غسل وقتی رفتم دستشویی یه رگه‌ی خیلی نازک و کوچکی دیدم که انگار رنگ خونی بود اما خون تازه هم نبود ! برام سوال شده که باید دوباره غسل حیض انجام بدم یا نیازی نیست ؟

اگر قبل ده روز بوده بله حیضه اگر پاک شدی کامل برو دوباره غسل کن ولی اگر  فکر میکنی بازم تا روز دهم لک ببینی صبر کن روز دهم برو غسل کن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه قبل ده روز باشه باید بری دوباره غسل کنی

ولی اگه بالای ده روز باشه پریودیت استحاضه ست و فقط لباس زیر تو عوض کن برا نماز ، روزه ک میتونی بگیری حتی با لکه بینی 

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝

اگه اندازه زیر یک سکه بود خیر نیاز نیست ولی بیشتر بود بله

بببخشید یه سکه که میگن مال خون بدنه وقتی زخم بشه اونم واسه نماز ایراد نداره نیازی به پاک کردنش نیست نه برای پریود احکام پریودی کاملا فرق داره حتی یه سر سوزن قبل ده روز خون ببینه پریوده مگر اینکه یقین کنه خون زخمی چیزیه و مال پریود نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
روز ششم بود بعد از اون دیگه هیچ لکه ای ندیدم

اگر معمولا بیشتر طول نمیکشع برو غسل کن ولی بعضی ها کلا هرماه این اتفاق براشون میفته دیگه میدونن تا روز دهم لک میبینن اونا باید صبر کنن

بنظرم یه غسل کار سختی نیست بگیر خیالت راحت تره

یه سوال دیگه 

اگه بخوام دوتا غسل رو باهم انجام بدم باید اون نیت رو چطوری بیان کنم ؟ مثلا حیض و جنابت چطوری بیانش کنم بعد غسل کنم ؟