https://www.ninisite.com/discussion/topic/13159331/%D8%AF%D9%84%D9%85-%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D9%88-%D8%A8%DA%A9%D8%B4%D9%85سلام دوستان با معذرت از اسی لطفا این تاپیکمو گزارش بزنید گزارش زدید لایک کنید حمد صلوات بفرستم براتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست پسر یا واقعا نامزد😂؟ در کل ایرادش کجاست خب بدونه
دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
خجالت نداره که گلم همه زن و شوهرا از این چیزای هم دیگه خبر دارن دیگه ، برو دکتر ببین مشکل چیه سرسری رد نشو بعدا بخوای باردار بشی اذیت میشی
دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی
بگو بستگی به اب هوام داره خوب و ارام باشم سر وقت میا استرس و ناراحتی باشه در همه زود میا 😂😂😂
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم