2777
2789
عنوان

دست بزن پسر پنج سالم

100 بازدید | 17 پست

امروز پیله کرد به باباش که گوشی رو بده بازی کنم 

قبلش دستش بود و بابا گفت لازم دارم با کلی بگو مگو گوشیو داد 

بعد هی گفت میزنمت و چند تا چیز پرت کرد سمتش 

منم نمیدونستم میخ دستشه که بگیرم اونم پرت کرد 

دیگه شوهرم حمله کرد سمتش دوتا چک زد بهش

پسرم اگه یه حرف تند بهش بزنیم خیلی ناراحت میشه دیگه تگه کتک بخوره بدجوری عصبی میشه و ...

باز ترسیدم شوهرمو عصبی کنه 

نمیدونم چطور مدیریت کنم این اتفاقا نیوفته

چکار کنم اخه

تقصیر شوهرمم هست که عادتش داده به گوشی

اونم همیشه صوتی سرچ میکنه کارتون مرد عنکبوتی که همش بزن بزنه

خستم کردن هیی😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط کتک و تنبیه جوابه. ببخشیدا ولی برای بچه وحشی فقط کتک جوابه. وگرنه نوجون بشه شما روهم میزنه

خیلی اذیت میه یه کوچولو کتک بخوره

بدتر حالش بد میشه..فقط میخاد انتقام بگیره

به باباش گفت چرا منو زدی میکشمت با بدبختی نگهش داشتم

کلی لگد و مشت زد بهم هر چتد خواستم جلوشو بگیرم 

خدا کنه بزرگتر که میشه این رفتارا از سرش بیوفته خییلی نگرانم

فقط کتک و تنبیه جوابه. ببخشیدا ولی برای بچه وحشی فقط کتک جوابه. وگرنه نوجون بشه شما روهم میزنه

اتفافا وقتی بچگی بزنیش عقده میکنه بزرگ که شه ب تلافی اونا میزندت اشتباه محضههههه تنبیه بدنی 

اشتباه اون پدر بود که عادتش داد ب گوشی

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

اول بازی ها و انیمیشن هایی که باعث خشونت افراطی اش شده رو از زندگیش حذف کن 

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

اتفافا وقتی بچگی بزنیش عقده میکنه بزرگ که شه ب تلافی اونا میزندت اشتباه محضههههه تنبیه بدنی اشتباه ا ...

حالا با مهربونی رفتار کن تا هم الان بزنتت هم بزرگ شد نتونی بهش بگی بالا چشمت ابرویه.بچه باید از یکی بترسه و حساب ببرع وگرنه سوارت میشه. دقیقا کاری ک با نسل جدید کردن یه مشت معتاد بنگی و گل کش و هرزه. از هیچی هم ترس ندارن

خیلی اذیت میه یه کوچولو کتک بخورهبدتر حالش بد میشه..فقط میخاد انتقام بگیرهبه باباش گفت چرا منو زدی م ...

باباش یا نزنه. اگرم میزنه درست حسابی بزنه ک ازش بترسه. لوس لوس بازی نزنه دوتا سیلی .‌قشنگ مقتدر انجام بده ک بچه حساب کار دستش بیاد وگرنه بزرگ شه میدونه باباش عرضه ای نداره سوارش میشه

حالا با مهربونی رفتار کن تا هم الان بزنتت هم بزرگ شد نتونی بهش بگی بالا چشمت ابرویه.بچه باید از یکی ...

ابن چه طرز فکر احمقانه ایه ببخشیدا ینی چی کی گفته بچه ای که بزنی درست تربیت میشه امیدوارم رو بچه خودتون امتحان نکرده باشید چون قطعا عواقبش رو خواهید دید 

بعدم لوس بودن یا نبودن بچه تماما تقصیر پدر مادره اگه هر چی میخواد نگه چشم اونم توقع بیجا نداره

ابن چه طرز فکر احمقانه ایه ببخشیدا ینی چی کی گفته بچه ای که بزنی درست تربیت میشه امیدوارم رو بچه خود ...

وقتی هم کتکت زد بگو افرین بیشتر بزن. تربیت نسل جدید رو هم داریم میبینم برو تو پارکا یه مشت دختر پسر نوجوون هرزه در حال موادکشی شهرو پر کردن

حالا با مهربونی رفتار کن تا هم الان بزنتت هم بزرگ شد نتونی بهش بگی بالا چشمت ابرویه.بچه باید از یکی ...

مشکل همینه که از هیشکی حساب نمیره

فقط یه کوولک با برادرم رودروایستی داره

مثلا جلوش شیرینیجات زیاد نمیخوره..حرفای بد نمیزنه و رفتارش درستتر هست

البته داییشو فقط گاهی میبینه و خیلی رابطه خوبی دارن

وقتی هم کتکت زد بگو افرین بیشتر بزن. تربیت نسل جدید رو هم داریم میبینم برو تو پارکا یه مشت دختر پسر ...

تو اون حالی که عصبی میشه اصلا گوش نمیده

فرستادمش حموم گفتم بر  یه دوش بگیر سریع رفت تا پدرش رفت بیرون

فقط ۵ سالشه دلم نمیاد منم کتکش بزنم ..خیلی بیشتر لج میکنه تا مدتها ناراحت میشه

ولی نمی فهمه که کار خودشم بده

مشکل همینه که از هیشکی حساب نمیرهفقط یه کوولک با برادرم رودروایستی دارهمثلا جلوش شیرینیجات زیاد نمیخ ...

حتما حتما ببرش پیش روانشناس به حرف کسی هم گوش نده و اصلا اصلا اصلا نزنیدشششش 

ببین اشتباه محضه تجربم داره بهت میگه دیدم ب چشم که بچه ای که می‌زدنش و به عقل خودشون فکر میکردن رامش میکنن و خوشحال بودن الان یجوری به غلط کردن افتادن ولی هیچ کاری از دستشون بر نمیاد

حتما حتما ببرش پیش روانشناس به حرف کسی هم گوش نده و اصلا اصلا اصلا نزنیدشششش ببین اشتباه محضه تجربم ...

نه نمی زنمش

اون فقط ۵ سالشه انتظار ندارم مثل آدم بالغ عمل کنه و رفتار کنه

فقط‌نمیدونم چکار کنم ؟

نمیدونم بزرگتر و عاقل تر شه چطور میشه؟

نگرانشم

یا بقیه و باباش از کوره در برن و بزننش

آخه بدجوری پیله میکنه و عصبی میکنه آدمو