2777
2789

سلام دوستان میشه راهنمایی کنید منو و بگید چه موسسه زبانی ثبت نام کنم و اینکه بگید شما چیکار کردید که نتیجه گرفتید تو انگلیسی خوندن؟ 

منم دقیقا دنبال همینم موسسه گاما و افرینش خوبه یه چنتا دیگم بود خوب بودن اما تو شهر ما نبود

موسسه زیاد هست ادم گیج میشه منم که تجربه ندارم نمیدونم چی به چیه کاش یکی راهنمایی کنه خدایی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از بچگی کلاس میرفتم و چندتا موسسه عوض کردم 

فیلم های زبان اصلی خیلی بهم کمک کرد در کنار کلاس 

زیادم تمرین میکردم 

الان انگلیسی رو مثل زبان مادریم بهش مسلطم 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بیشتر ببینید

عزیزم خرم آباد موسسه زبان کیش هست

یکی از استاداش و می شناسم فوق العاده خانوم و دلسوز و عالیه

خانم اکرمی

آدرس دقیقشو نمی دونم کجاست

چون آنلاین در ارتباطم

خواستی پیج شو دارم

می تونید با خودشون صحبت کنید راهنمائی تون کنن

شما که همشهری هستید براتون راحت تره

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
عزیزم خرم آباد موسسه زبان کیش هستیکی از استاداش و می شناسم فوق العاده خانوم و دلسوز و عالیهخانم اکرم ...

تو سایت موسسه زبان کیش چک کردم شعبه نداشت تو خرم اباد فقط بروجرد داشت

خوب تلگرام یا واتساپ خانم اکرمی رو بده اگه میتونی ممنون

تو سایت موسسه زبان کیش چک کردم شعبه نداشت تو خرم اباد فقط بروجرد داشتخوب تلگرام یا واتساپ خانم اکرمی ...

عزیزم رو پیج شون نوشته دبیر رسمی و مدرس آموزش زبان کیش.

فعالیت شون تو اینستا و گروهاشون تو ایتا هست گلم

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
چه موسسه ای پیشنهاد میدی الان به من؟ کتابای کدوم بهتره؟

کدوم شهری عزیزم

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بیشتر ببینید