2777
2789
عنوان

به نظرتون اینایی که عکس عروسیشونو میزارن پروفشون خز و خیلن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 31 پست

مرد اگه عاقل باشه نه به سیاستی نیاز داری نه هیچی 

من تو بیوم ننوشتم مرید یا عکس عروسیمو مزاشتم پروفایلمو اما شوهرم بیوش حرف اولمو نوشته 

در کل بنظرم هر کس هر جوری بخواد میتونه زندگی کنه

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما میتونی جواب ندی یا فالور مرد قبول نکنیبعد پیجایی ک کلا ۱۰۰نفر فالور دارن اونم آشنا و خانواده چی!

شاید شوهرش دوست داره بذاره

بعدم من ترجیح میدم بنویسم که کسی درخواست نده نه اینکه هی درخواست داشته باشم روزانه صدبار صدای گوشیم بیاد و همسرمم شاکی بشه

البته من مجردم و چیزی نمیزارم ولی خب میدونم دلیل داره

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

نشون میده آرزو ی زنه! چرا مزدا نمیکنن

اینکه یه مرد زنشو نشون بقیه بده اصلا جالب نیست خب

اگ جالب بود که تو عروسی همونجور ک داماد میومد زنونه

عروسم میبردن تنها طرف مردونه 

فکرشو بکن😐😂

چخه لایک نکن بچه

نشون میده آرزو ی زنه! چرا مزدا نمیکنن

هرکسی یه طرز فکری داره به نظرم افکارت مناسب نیست

قطعا عکس دونفرشون دوست داره که میذاره و بیو نشون میده متعهد هستش که اقایون درخواست ندن یا هرچی

اتفاقا خیلی از مردا هم اینجوری هستن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

اینکه یه مرد زنشو نشون بقیه بده اصلا جالب نیست خباگ جالب بود که تو عروسی همونجور ک داماد میومد زنونه ...

چ ربطی داره! خیلیا عروسیشون قاطیه

نیاز ب نشون دادنم نیست ی عکس از دور بزاره یا باحجاب یا هرچی

چ ربطی داره! خیلیا عروسیشون قاطیهنیاز ب نشون دادنم نیست ی عکس از دور بزاره یا باحجاب یا هرچی

گذاشتن دیدم من بدون چهره

اگرم نذاشتن حساس بودن رو عکس طرفشون بخواد کسی ببینه دوستشون بلاخره و... 

انقد حرص جوش نداره که

چخه لایک نکن بچه

گذاشتن دیدم من بدون چهرهاگرم نذاشتن حساس بودن رو عکس طرفشون بخواد کسی ببینه دوستشون بلاخره و... انقد ...

بابا حرص و جوش چی!😑😑 کی حرص میخوره

میگم اینطوریه موضوع

تو همین نی نی سایت بازها مردای دوهزاری این موضوعو مضحکه کردن

کسی نگفت پنهون کنه!!! الان من لندکروز سوار میشم باید بیام بگم یا تو بیوم بزنم؟!

خیلیا عکسشو نو با ماشینشون می‌ذارن دلیل نمیشه بگیم تو چشم بقیه کردن ، دارن و دلشون میخواد ک بذارن اگه پروفایلشون باید با نظر بقیه هماهنگ میشد خب اختیار عوض کردن پروفایل هرکس میدادن دست فالورهاش

مردم عزیز بندرعباس ما با شما همدردیم🖤

بابا حرص و جوش چی!😑😑 کی حرص میخورهمیگم اینطوریه موضوعتو همین نی نی سایت بازها مردای دوهزاری این مو ...

هرکار کنی یسری حرف میزنن و دهنشون بازه

اگ بخوای توجه کنی انقد ک دیوونه میشی

چخه لایک نکن بچه

تازه از اون خز تر اونهایی هست که مینویسن چشم بد به دور یا و من شر حاسد اذا حسد 

خو بگو تو که دختر شاه پریون و زن سلطان یا قارون حلبی اباد شدی و  از چشم شور می‌ترسی مغز خر خوردی زندگیتو می‌ریزی بیرون جلو مردم