2777
2789

میگن خردادی ها مودی هستند

من یه خردادی هستم ب این خرافات زیاد اعتقادی ندارم که هر ماه تولد چحوریه

ولی من بشدت مودی ام متاسفانه نمی‌دونم چیکار کنم کسی مثل من هست؟

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

ترم خدا دعا کنید که 

این گربه فردا بیاد تا من بتونم بگیرمش ببرمش دکتر 

ازتون خواهش میکنم دعا کنید😭😭😭

هرکی دعا کرد لایک کنه براش هرچی بخواد میخونم لطفا بچه ها آنقدر گریه کردم که دارم سکته میکنم😭😭

اگر ببینیدش دلتون خون میشه

لطفا دعا کنید که بیاد که بتونم بگیرمش😭😭😭😭

مهربونم ببخشید که این رو اینجا گفتم به خدا اون طفلی خیلی گناه داره واقعا شرمنده ام ببخشید

ترو جون من هرموقع یادتون افتاد دعا کنید خواهش میکنم😭😭🥲🥲🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به عنوان به خردادی تایید میکنم

خییییلی بد هر لحظه یه تصمیم میگیرم و یه ساعت دیگه برخلافش عمل میکنم خسته شدم 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

این ویژگی هایی که برای ماههای مختلف عنوان شده، به صورت نسبی هستش، شما اگه ویژگی های افراد ماههای دیگه سال رو هم نگاه کنید، میبینید که بعضی از اونا صدق میکنه. ضمن اینکه توی کتاب طالع بینی خورشیدی این نکته هم اومده که یه فرد با توجه به تاریخ میلادش، ویژگی های ماه های قبل و بعد از ماه تولدش رو هم به ارث میبره.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل