2777
2789

سرامیک پذیرایی لابلاش با چی سفید کنم، فقط جرمیگر و وایتکس نمیشه بزنم، جز اون چی میشه استفاده کرد ممنون میشم بگید

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

پودر سنگ و سیمان سفید رقیق درست کن بهش میگن دوقاب بکش روی سرامیکا و درزاش بعد ک خشک شد جارو کن تو چاه نره

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ابر جادویی بخر از اون استفاده کن من لای سرامیکام با اون تمیز کردم عالی

ابر جادویی چیه؟

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
پودر سنگ و سیمان سفید رقیق درست کن بهش میگن دوقاب بکش روی سرامیکا و درزاش بعد ک خشک شد جارو کن تو چا ...

عزیزم سرامیک پذیرایی

عزیزم سرامیک پذیرایی

اها 😂😂

ببخش عزیزم من با اکتیو پلاس قرمز خیلی کارا میکنم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بیشتر ببینید
اها 😂😂ببخش عزیزم من با اکتیو پلاس قرمز خیلی کارا میکنم

جرمگیر نمیخوام بزنم بچه کوچیک دارم

ابر جادویی از هایپر مارکت خا باید بخری یا فروشگاههای مثل شهروند خیلی خوب نه بو داره نه چیزی فقط دست ...

بچه کوچیک دارم بد نیست؟

نه اصلا من خودم ریه هام چون مشکل داره از این استفاده میکنم امتحان کن عالی

ممنون که گفتی🙏

ابر جادویی از هایپر مارکت خا باید بخری یا فروشگاههای مثل شهروند خیلی خوب نه بو داره نه چیزی فقط دست ...

مگه اغشته ب مواد هست من فک میکردم ی ابر خشک منظورته

بیشتر ببینید
نه بابا ابر خشک نیست بزا ببینم دارم عکس بزارم

لابلای سرامیک که کثیف شده رو تمیزمیکنه یعنی؟