2777
2789
عنوان

خانما این غیبت محسوب میشه 🥲

106 بازدید | 13 پست

سلام مامانا 

کامل بخونید لطفا راهنمایی کنید 

خیلی زود رنجم ، جلو خودمو میگیرم  ناراحتیمو بیان نکنم از کسی اما بعضی وقتا از رفتار طرف خیلی ناراحت میشم پیش کسی میگم ناراحتم از فلانی میدونم کارم اشتباهه 😕 

الان نمیدونم این چیزی که به دوست مشترکمون گفتم غیبته یا نه 

گفتم از فلانی بابت این رفتارش خیلی ناراحتم و پیامای منو جواب نمیده و زنگ میزنم اصلا جواب نمیده و بعدا خودش زنگ نمیزنه و این رفتارش بی احترامیه و الکی کلاس میزاره و پز میده  😐 

البته به خودش هم گفتم ازت گله کردم بابت این موضوع اما چیزی نمیگه که منظوری نداشتم 

به خودم قول داده بودم ناراحت شدم از کسی اهمیت ندم اما نشد 

اگه کسی فاسق باشه غیبت نداره 

ولی تو این مورد شما خودت یه فکری بکن یا قطع رابطه کن یا جواب بده 

چون اینجور موارد ج نمیدی منجر به خودخوری میشه و بعدم غر میزنی که شخصیتت منفی میشه 

مهدیًا منتصرا🤲🏻نژادپرست نباشیم ایرانی و فلسطینی هر دو انسان هستند کسی که نسبت به فلسطین بی تفاوته خیرش به من ایرانی هم نمیرسه«مردم زنده به گور با دست بسته،همدرد با شهدای غواص ایران فلسطین»🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿 خدایا طرد شدنم بخاطر حجاب گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه ازش نمیترسم💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی📌چند تا تریک اقتصادی😊 اولا چندجا قیمت بگیرید مثلا یه شیشه گلاب یجا ۱۲۰ یجا دیگه همون مارک ۷۰ روش هم قیمت نزده ، نون تست رو از نون فانتزی ها بگیرید شیر محلی از لبنیاتی بگیرید و خودتون ماست و پنیر درست کنید ، هر چیزی که تو کافه و رستوران میخورید تقریبا دو برابر هزینهٔ وقتی میشه که خودتون درست کنید ، لباس ( و حتی المقدور هیچ چیزی) آنلاین نخرید تو مغازه هم همیشه اول قیمت بگیرید و رسید هم بگیرید همونجا بخونید ،خریدهایی که هر ماه دارید رو از قبل بنویسید تا حواستون باشه بیشتر از اون مقدار خرج نکنید یا اینکه تو یه کارت مقداری که لازم هست بریزید. طب سنتی هم یه راه صرفه جوییه داروهای گیاهی مثل قطره پرسیکا و ایبروگل و ویتاگنوس قیمت مناسب و شفابخشند.برای ریزش مو نخوداب توصیه میشه💗. تجملات رو کنار بزاریم یه دکتر روان شناس میگفت اگه بدونیم ارتباطات چقدر خوبه با همون چای تلخ هم میشینیم تو راه پله تا دو دیقه همو ببینیم. چند تا غذای مفید خوشمزه پکوره، کوکوسبزی،راتاتویی، اشکنهٔ کشک،ناگت سبزیجات،دوپیازه،گراتن ذرت، فلافل،میرزاقاسمی، چندتا محصول ایرانی خوب: کرم مرطوب مدیلن (برای پوست چرب) کرم مرطوب کودک درمنجلین لیپ بالم دافی.💗اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده هاتماس با١٤١ emtehanejabr.blogfa.com

بیشتر ببینید

یه جمله شهید علمدار دارن برید سرچ کنید بنظرم کمکتون میکنه

اولش اینه وقتی شمااز دیگزان ناراحتید و طعنه میخوریدو..

این جمله برای خودم باعث شده درد ودلام اکثرا باشهدا باشه و جلوگیری میکنه از غیبت بنظرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غیبت اینه که طرف کار اشتباهی و حرامی انجام بده و تو ببینی یا بشنوی و بری به کسی بگی وگرنه اگه کسی در حقت کاری کنه و ناراحتت کنه و تو بگی به یکی غیبت نمیشه چون در مورد خودته

اگه کسی فاسق باشه غیبت نداره ولی تو این مورد شما خودت یه فکری بکن یا قطع رابطه کن یا جواب بده چون ای ...

متوجه جمله اول نشدم من یعنی فاسقم ؟ 

فاصله میگیرم یهو میان سمتم انگار نه انگار منم دلم نمیاد به کسی بی مهری کنم و من حتی چشم روی خیلی چیزا میبندم اما بعضی وقتا خیلی ناراحت میشم و همه میدونن اخلاقم چطوریه 

اره خودخوری من باعث غر زدن میشه همیشه به همه میگم وقتی درباره تون غر غر میکنم ناراحت میشین از من که چرا غر میزنی

یه جمله شهید علمدار دارن برید سرچ کنید بنظرم کمکتون میکنهاولش اینه وقتی شمااز دیگزان ناراحتید و طعنه ...

حتما عزیزم منم میرم سرچ میکنم 

اگه غیبت کردم خجالت میکشم برم حلالیت بطلبم 🥲

و این گله شکایت ها هیچ وقت از روی بدی و تخریب نبوده حقیقت بوده و اولش هم میگم ناراحتم 

متوجه جمله اول نشدم من یعنی فاسقم ؟ فاصله میگیرم یهو میان سمتم انگار نه انگار منم دلم نمیاد به کسی ب ...

نه یعنی اگه کسی فاسق باشه میتونی غیبت کنی ولی مورد شما فسق نیست دلخوری شخصیه حدیثش هم اینه للیس للفاسق غیبة

مهدیًا منتصرا🤲🏻نژادپرست نباشیم ایرانی و فلسطینی هر دو انسان هستند کسی که نسبت به فلسطین بی تفاوته خیرش به من ایرانی هم نمیرسه«مردم زنده به گور با دست بسته،همدرد با شهدای غواص ایران فلسطین»🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿 خدایا طرد شدنم بخاطر حجاب گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه ازش نمیترسم💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی📌چند تا تریک اقتصادی😊 اولا چندجا قیمت بگیرید مثلا یه شیشه گلاب یجا ۱۲۰ یجا دیگه همون مارک ۷۰ روش هم قیمت نزده ، نون تست رو از نون فانتزی ها بگیرید شیر محلی از لبنیاتی بگیرید و خودتون ماست و پنیر درست کنید ، هر چیزی که تو کافه و رستوران میخورید تقریبا دو برابر هزینهٔ وقتی میشه که خودتون درست کنید ، لباس ( و حتی المقدور هیچ چیزی) آنلاین نخرید تو مغازه هم همیشه اول قیمت بگیرید و رسید هم بگیرید همونجا بخونید ،خریدهایی که هر ماه دارید رو از قبل بنویسید تا حواستون باشه بیشتر از اون مقدار خرج نکنید یا اینکه تو یه کارت مقداری که لازم هست بریزید. طب سنتی هم یه راه صرفه جوییه داروهای گیاهی مثل قطره پرسیکا و ایبروگل و ویتاگنوس قیمت مناسب و شفابخشند.برای ریزش مو نخوداب توصیه میشه💗. تجملات رو کنار بزاریم یه دکتر روان شناس میگفت اگه بدونیم ارتباطات چقدر خوبه با همون چای تلخ هم میشینیم تو راه پله تا دو دیقه همو ببینیم. چند تا غذای مفید خوشمزه پکوره، کوکوسبزی،راتاتویی، اشکنهٔ کشک،ناگت سبزیجات،دوپیازه،گراتن ذرت، فلافل،میرزاقاسمی، چندتا محصول ایرانی خوب: کرم مرطوب مدیلن (برای پوست چرب) کرم مرطوب کودک درمنجلین لیپ بالم دافی.💗اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده هاتماس با١٤١ emtehanejabr.blogfa.com

بیشتر ببینید
غیبت اینه که طرف کار اشتباهی و حرامی انجام بده و تو ببینی یا بشنوی و بری به کسی بگی وگرنه اگه کسی در ...

من همیشه اگر پیش کسی گله وشکایت بابت ناراحتی کردم 

بعدش تو روی خود طرف هم میگم که بابت این موضوع گله و شکایتت کردم ولی نمیگم پیش کی 

من همیشه اگر پیش کسی گله وشکایت بابت ناراحتی کردم بعدش تو روی خود طرف هم میگم که بابت این موضوع گله ...

پس غیبت نمیشه ولی بهتره حرف یکی رو چه غیبت باشه چه نباشه پیش کسی نزنیم طرف آبروش هم نره 

نه یعنی اگه کسی فاسق باشه میتونی غیبت کنی ولی مورد شما فسق نیست دلخوری شخصیه حدیثش هم اینه للیس للفا ...

نه فاسق نیست ذاتش خوبه 

ولی یهویی یه کارهایی میکنه بی احترامی به طرفه که من میگم منی که دوست چندساله ام نباید این برخوردو کنه و به کسی هم گفتم که اونم متوجه قضیه هست و میدونه 

از اونروزی که گفتم پشیمونم میگم همون ناراحتی هم دلیلی نداره به کسی بگم 

پس غیبت نمیشه ولی بهتره حرف یکی رو چه غیبت باشه چه نباشه پیش کسی نزنیم طرف آبروش هم نره

بله منم موافقم به خودم قول داده بودم ناراحتی هم دلیلی نداره به کسی بگم 

اما یهویی دیدی یه نفر یه چیزی میگه میترکی بعد که میگی پشیمون میشی چرا گفتی