2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عیب نداره یا ایندری یا اونوری 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بیشتر ببینید
ماهم یادمون رفت نمردیمتوعم یادت میره چرا صبر نداری؟

همش یاد حرفاش میوفتم قربون صدقه هاش 

وقتی وویس میفزستاد تو وویساش می‌خندید منم با خنده اون میخندیدم 

مگه میشه همه حرفاش دروغ باشه 

امیدوارم منم فراموش کنم 

:)
همش یاد حرفاش میوفتم قربون صدقه هاش وقتی وویس میفزستاد تو وویساش می‌خندید منم با خنده اون میخندیدم م ...

مطمئنی عشق هست یا وابستگی؟!من که میگم وابسته شدی

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

همش یاد حرفاش میوفتم قربون صدقه هاش وقتی وویس میفزستاد تو وویساش می‌خندید منم با خنده اون میخندیدم م ...

اره میشه 

بخدا اون موقع منم مثل تو خیلی اشتباه کردم

ولی تموم شد

بخدا ۱ سال طول کشید ولی الان حتی در روز ۱ ثانیه هم بهش فک نمیکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
نمیدونم کمبود محبت دارم زیاد محبت ندیدم شایدم وابستگیه

عزیزم🥲 قطعاً وابستگی هست

🫂❤️

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨