2777
2789
عنوان

من از بچگی شانس نداشتم

140 بازدید | 17 پست

ن نوجوانی ن ک الان ازدواج کردم پسرم هفت ماهشه یک‌ماهه من شبو روز خواب ندارم ساعت سه شب دیشب خوابید امروز ساعت 11بیدار شد این مشکل نیس کاش تا 11پیوسته میخوابید خدا شاهده تا صبح هر پنج دقیقه ی بار گریه کرده پاشدم هر پنج دقیقه ی بار ب شکم برگشته گریه کرده برگردوندم دوباره ... تا 11همین بوده بیدار شد تا الان فقط لیس دقیقه خوابیده بود الآنم گزاشتم گهواره گزاشتم روپام یکساعتع دارم تاب میدم بخوابع پا برام نمونده بزور خوابیده نمی‌دونم چرا خیلی بدبخوابع شده از 6ماهگی دکترم نگین ک بردم هیچ خودشم نفهمید چی گف ینی همه بچه ها همینن تا صبح نمی‌خوابن یا فقط پسرونه اینطوری شده ؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگو این حرفو اون نی‌نی کوچولو از کجا بدونه داره تو رو اذیت میکنه آخه مامانی

ن عزیزم برای پسرم جونمم میدم فقط میبینم بی‌قراره حس میکنم دندون در میاره ناراحت میشم و خیلی خسته شدم از مامانم شوهرم 

خدابخواد حتما هفته بعد میبرم شوهرم کارشون تعطیل کنه

هر طور خودت میدونی

از طرفی میگی نمی‌دونم چشه اذیت میشم و....

میگم ببر دکتر میگی دندونش چیکار می‌کنه 

بالاخره یا اینوری یا اون‌وری

اگه دندون باشه دکتر چ راهی میده آخه ژل همه‌ی چی میکنم ببراش

همچین بچه هایی که زیاد گریه میکنن،خواب درستی ندارن،مادرو پیرمیکنن بجاش بزرگ شدنی یه بچه ی مودب فوق باهوشی میشن که افتخار آفرینی میکنن،اونوق خستگیت میره مامان گلش😊