2777
2789
عنوان

راه حل ک چطوری بفهمید موکل دارید

597 بازدید | 63 پست

ايا من موکل دارم یا نه

در این متنی که خدمتون ارایه میشه با آزمایشی متوجه خواهید شد که موکل دارید یا نه

... دو رکعت نماز شب بخوانید که آرامش بگیرید و با وضو و تمیزی بدن و لباس چه نشسته و یا ایستاده دو کف دست را روبه روی سینه و یا صورت بگیرید..... ( دقیقا به شکل قنوت )

حالا 3 بار سوره همزه را بخونید و سپس در ادامه بخانید

توكلوا يا خدام هذه السوره الشريفه : اگر موکل و روحانیتی دارم.... دست راستم را روی دست چپم بگذارید ) اصلا نترسید و مقاومت نکنید در برابر نیروهای غیب ) بر من روشن نمایید و به من نشان بارك الله فيكم و علیکم، حالا کم کم حالاتی غریب در دست خود احساس خواهید کرد و اگر موکل داشته باشید و از آن بی خبر بودید تا به امروز بدون اراده شما و بی اختیار دست راستتون بر روی دست چپ قرار میگیرد.

اگر میترسید انجام ندهید و اگر اتفاقی

نیافتاد شما ندارید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی از هرچیزی بخوای باخبر میشی؟

من فقط میدونم دارم

خب خیلی دعاهام مستجاب میشه 

نتونستم هنوز ب صورت دیداری باهاش ارتباط برقرار کنم . ولی یبار صداشو شنیدم