2777
2789

نداریم. کلا هم تو هفته سه چهار بار غذا درست میکنم تازه آیا زب بخواد یا نخواد

با اونکه ظرف رُبم تمیزه و روش رو روغن مایع میریزم

ولی میرم میبینم کپک زده روش.

قاشق  استفاده شده و  خیس نمیزنم بهش 

دورش رو با دستمال پاک میکنم

ولی باز روش سفید میشه

چین چین . یک و یک . روژین مارکای خوب هم میگیرم

چیکار کنم؟؟؟؟؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بریز ت طرف مناسب بزار فریزر من این کار میکنم چون مصرف رب کم 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

ازین قالب های یخ هست رب خریدی بریز اون تو و بزار فریزر یخ بزنه بعد همه رو در بیار بریز تو زیپ کیپ و بزار فریزر، هر وقت لازم داشتی یه دونه در بیار استفاده کن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

همون اول که باز میکنی قوطی رو همه‌ش رو بریز تو چند تا پلاستیک زیپ‌کیپ یا فریزری، صاف و نازکش کن و روش با پشت قاشقی چیزی خط بنداز بذار فریزر، هر بار میخوای استفاده کنی از فریزر درمیاری یه تیکه جدا میکنی و دوباره میذاری سرجاش.

عزیزم من رب رو داخل پاکت فریزر میریزم سطحشو صاف میکنم میزارم داخل فریزر یخ بزنه بعد میارمش بیرون با چاقو به صورت مکعب کوچک برش میزنم میزارم تو ظرفای فریزری یا همون پاکت فریزر هر بار لازم دارم یه برش برمیدارم 

از ظرف فلزی خارج کن داخل ظرف شیشه ای بریز بعد هر بار استفاده یه کوچولو نمک بپاش روی رب ها 

یا کلا رب را بریز داخل نایلون و پهنش کن که قطر زیادی نداشته باشه و بزار فریزر یه ذره که نیم بند شد با پشت چاقو روش خط بنداز و مکعب مکعب بکن ، مجدد بزار فریزر تا منجمد بشه هر بار خواستی استفاده کنی راحت یکی دوتا از مکعب ها. را جدا کن و بنداز داخل غذا