2777
2789
عنوان

احساس میکنم احتیاج ب مشاور دارم

197 بازدید | 38 پست

بعد اینکه بچم بدنیا اومد داغون شدم همه چیم بهم رخته بدنم از فرم افتاده ده سال انگار پیر شدم موهام از بین رفته موهایی ک همه حسرتشو میخوردن جدایی از اینا ب خونه نمیرسم غذای درست و حسابی نمیخوریم خونه بزرگه میام ی جارو تمیز کنم ی جای دیگش میمونه نمیتونم ب خودم برسم احساس افسردگی دارم ی وقتا بدم میاد ک بچه دار شدم میگم بچه برای چیم بود از خودم میترسم چرا این فکرا میاد تو ذهنم شرایط روانشناسی رفتن ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم

درکت میکنم چقدر آشفته ای

به خودت زمان بده

بدنی که نه ماه یه شخص دیگه رو حمل می‌کرد با یکی دوروز خوب نمیشه ، فرصت میخواد تا کم کم خودشو بازسازی کنه

خونه رو نمیخواد مرتب کنی فقط حواست به بچت باشه والا کسی از مادری که بچه کوچیک داره انتظار نداره خونش تمیز باشه

فقط و فقط سعی کن اول خودت رو همینجوری که هستی بپذیری

و به خودت افتخار کن چون تو مهم ترین کار دنیارو انجام دادی

یک فرد دیگه رو به این جهان اضافه کردی🥰

این کار کم و بی ارزشی نیست

فقط الان خسته ای

یادت نره پول هدف نیست بلکه مسیری برای انجام دادن کارهاییه که حالمونو خوب میکنه.

بچه اول رو سه سال زمان میبره ادم برگرده به روال.

به خودت زمان بده

توقع زیادی نداشته باش

تو یه ادمی نه ربات. ورود بچه به زندگی تمام نظم و ثبات زندگی رو بهم میزنه. یکی قوی‌تره زودتر سرپا میشه یکی هم نه زمان لازم داره

سخت نگیر به خودت همین

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  
بیشتر ببینید