2777
2789
عنوان

سزگیجه شدید دارم از چی میتونه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3676 بازدید | 81 پست
خلاصه رو فرستادم بالاتر قبلا یه جا دیگه گفته بودم، خواستید بخونیداینم خلاصه نظرات خانمه همجن.س گراس ...

وای چه نظرات وحشتناکی ترسیدم والا😫

ولی بنظرم با شوهرش نبوده .آخه ایشون غریبه و اون خانم هم غریبه بوده ک سوار تاکسی شده .جای مشخصی نبوده که بگیم با برنامه ریزی بوده.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای چه نظرات وحشتناکی ترسیدم والا😫ولی بنظرم با شوهرش نبوده .آخه ایشون غریبه و اون خانم هم غریبه بود ...

همین اسی خوب توضیح نمیداد جزئیاتو بفهمیم .. نمیدونم درست خوندم یا اشتباه ،اخه چیزی که تو ذهنمه این بود اسی گفته بود خانمه میره محل کار شوهرم.. 🤔😐 

برای اینکه از شر دشمن رها بشیم چی پیشنهاد میدی؟

برای دشمن ضعیف و یا مزاحم ضعیف و ساده ( و معمولی ) : هر روز ۹ بار سوره ی کوثر بخون به نیت دفع شر مزاحم و یا دشمن قربه الی الله

( نکته : روز شروعش روز پنجشنبه یا یکشنبه باشه که اون روز روز نحس نباشه از روز دوم تا آخرِ آخر مهم نیست روز نحس باشه : روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴_۵ روزه ) ؛؛؛ روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری ) ؛؛؛ روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

برای دشمن حسود بدخواه یا مزاحم شرور : زیارت عاشورا و بعد بلافاصله دعای علقمه و بعد بلافاصله دعای معراج پشت سر هم ( روزی یکبار به مدت ۷ روز : از هفته ی دوم تا برای همیشه فقط علقمه ی خالی روزی یکبار ( و در صورت تمایل دعای معراج ) 

( نکته : ...

برای دشمن حسودتر بدخواه تر یا مزاحم شرورتر { مثلاً میگم : گیرنده ی جادویی که ول نمیکنه ؛ جادوگر ، متجاوز ؛ قاتل ؛ و شبیه اینها } : دعای علوی مصری {{{ خواندن دعای علوی مصری اجازه میخواد اجازشم اینطوریه : ۱۲۰۰۰ ذکر یاعلی بگیم به مدت ۱۰ روز روزی ۱۲۰۰ تا یا علی ؛ بعدس دیگه اجازه داریم دعا رو بخونیم : دستورس اینجوره : شب جمعه غسل کن نماز شب بخوان سپس رو به قبله دعای علوی مصری را بخوان و آن دشمنِ قطعی را نفرین کن 

دستورش در تاپبکم : غسل باطل سحر : ص ۲ هست ( اوتجا استباهی گفتم ۱۰۰۰۰ تا یا علی که درستش ۱۲۰۰۰ تاس