2777
2789

میشه کمکم کنید لطفا 

اونایی که میتونن در مورد درخت قدر شناسی انشا بنویسن کمک کنن 

ممنون میشم ازتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درخت قدرشناسی، ریشه در عمق خاک حقیقت دارد و شاخه‌هایش به آسمان سپاسگزاری می‌رسد. این درخت، نه از چوب و برگ، بلکه از احساسات پاک و قلب‌های مهربان ساخته شده است. هر برگ آن، نمادی از یک لطف، یک محبت، یک یادآوری از خوبی‌های دیگران است. هر شکوفه، نشانه‌ای از قدردانی از نعمت‌ها و فرصت‌های زندگی است.

ریشه‌های این درخت، محکم در خاک تجربیات شیرین و تلخ فرو رفته‌اند. از میان سختی‌ها و چالش‌ها، قدرشناسی می‌روید و رشد می‌کند. هر چه ریشه‌ها عمیق‌تر شوند، درخت قدرشناسی قوی‌تر و پربارتر می‌شود. ما با یادآوری لحظات خوش و سپاسگزاری از کسانی که در زندگی ما نقش داشته‌اند، ریشه‌های این درخت را محکم‌تر می‌کنیم.

تنه‌ی درخت قدرشناسی، ستون فقرات زندگی ماست. این تنه، از استقامت، صبر و پایداری ساخته شده است. قدرشناسی، به ما کمک می‌کند تا در برابر سختی‌ها تاب بیاوریم و با امید به آینده نگاه کنیم. هر چه تنه‌ی درخت قدرشناسی قوی‌تر باشد، میوه‌های آن شیرین‌تر و ارزشمندتر خواهند بود.

میوه‌های این درخت، لحظات شادی، آرامش و رضایت قلبی هستند. قدرشناسی، شادی را چند برابر می‌کند و تلخی‌ها را کمرنگ‌تر می‌سازد. با شکرگزاری از نعمت‌های بزرگ و کوچک، میوه‌های شیرین قدرشناسی را می‌چینیم و از طعم خوش زندگی لذت می‌بریم.

شاخه‌های درخت قدرشناسی، به سوی آسمان امتداد می‌یابند و به ما یادآوری می‌کنند که نعمت‌های فراوانی در زندگی داریم. با نگاه کردن به آسمان و سپاسگزاری از همه چیز، شاخه‌های این درخت را گسترده‌تر می‌کنیم و به آن قدرت و زیبایی می‌بخشیم.

درخت قدرشناسی، یک هدیه‌ی گران‌بها است. کاشتن و پرورش دادن آن، به ما کمک می‌کند تا زندگی شادتر، آرام‌تر و پربارتر داشته باشیم. بیایید با سپاسگزاری از هر آنچه که داریم، این درخت را در قلب خود پرورش دهیم و میوه‌های شیرین آن را بچینیم.

───• · · ·『𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆.  』· · · •───https://abzarek.ir/service-p/msg/2119526

خودتم چار تا چیز بهش اضافه کن

───• · · ·『𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆.  』· · · •───https://abzarek.ir/service-p/msg/2119526

البته! در اینجا یک انشا در مورد درخت قدرشناسی:

درخت قدرشناسی

درخت‌ها یکی از مهم‌ترین و زیباترین مخلوقات طبیعت هستند که به‌عنوان نمادی از زندگی و رشد در دل طبیعت جاودانه‌اند. اما اگر بخواهیم درختی را که نماد قدرشناسی است، توصیف کنیم، باید بگوییم که این درخت نه تنها بر برگ‌های خود بلکه بر قلب انسان‌ها نیز تاثیر می‌گذارد.

درخت قدرشناسی در دل خود درسی بزرگ دارد؛ درسی که از بهار تا پاییز برگ‌هایش را به دنیا هدیه می‌دهد و هیچ‌گاه از آنچه دریافت کرده است، شکایت نمی‌کند. این درخت می‌داند که هر قطره آبی که از زمین می‌نوشد، نعمتی است که باید قدرش را دانست و آن را با دنیای اطراف خود به اشتراک گذاشت.

این درخت همواره یادآور این است که باید از هر چیزی که داریم، قدردانی کنیم. همان‌طور که درخت برای رشد و نمو خود به نور خورشید، خاک حاصلخیز و آب نیاز دارد، انسان‌ها نیز برای رشد روحی و جسمی خود به محبت، حمایت و محبت دیگران نیازمندند. باید بیاموزیم که در زندگی، هر نعمت و هر کمک را با دلی پر از شکرگزاری بپذیریم و همیشه در نظر داشته باشیم که هر چیزی که به دست می‌آوریم، نتیجه‌ی تلاش و همیاری طبیعت و انسان‌هاست.

درخت قدرشناسی به ما می‌آموزد که باید در برابر مشکلات و چالش‌ها نیز با صبر و شکیبایی برخورد کنیم و در دل خود همیشه از آنچه که داریم، شکرگذار باشیم. این درخت، گواهی است بر این که زندگی در کنار قدرشناسی زیباتر و باارزش‌تر می‌شود.

امیدوارم این انشا مورد پسندتان قرار بگیرد!

خوب بود یا بگم یکی دیگه بنویسه؟ 

در اعماق قلبم، درختی ریشه دوانده است، درختی که نه از خاک، بلکه از قدرشناسی و سپاسگزاری تغذیه می‌کند. این درخت، درخت قدرشناسی من است، درختی که هر برگش، داستانی از نعمت‌ها و مهربانی‌هایی است که زندگی به من هدیه کرده است.

وقتی به این درخت نگاه می‌کنم، ریشه‌هایش را می‌بینم که در خاک خاطرات شیرین و لحظات ناب زندگی‌ام فرو رفته‌اند. ریشه‌هایی که از عطر نان گرم مادر، از لبخند دلنشین پدر، از بازیگوشی‌های خواهر و برادر، و از هم‌صحبتی‌های دوستان قدیمی تغذیه می‌کنند.

شاخه‌های این درخت، به سوی آسمان بلند می‌شوند، آسمانی که پر از ستاره‌های امید و آرزو است. هر شاخه، نمادی از یک نعمت است؛ نعمتی که گاهی آنقدر به آن عادت کرده‌ام که فراموش می‌کنم چقدر ارزشمند است. نعمت سلامتی، نعمت آرامش، نعمت عشق، و نعمت فرصت‌هایی که زندگی برای رشد و شکوفایی در اختیارم قرار داده است.

برگ‌های این درخت، زمزمه‌های قدردانی هستند. زمزمه‌هایی که از قلبم برمی‌آیند و به گوش تمام کسانی می‌رسند که در زندگی‌ام نقش داشته‌اند. هر برگ، داستانی از یک لحظه سپاسگزاری است؛ لحظه‌ای که در آن، قلبم از قدردانی پر شده و لب‌هایم به لبخند باز شده‌اند.

درخت قدرشناسی من، درختی است که هر روز رشد می‌کند و پربارتر می‌شود. هر چه بیشتر قدردان نعمت‌های زندگی باشم، این درخت تنومندتر و زیباتر خواهد شد. این درخت، به من یادآوری می‌کند که زندگی، مجموعه‌ای از لحظات کوچک و بزرگ است که باید قدرشان را بدانیم.

گاهی اوقات، در میان هیاهوی زندگی، فراموش می‌کنم که چقدر خوشبخت هستم. اما وقتی به درخت قدرشناسی‌ام نگاه می‌کنم، به یاد می‌آورم که چه نعمت‌های بی‌شماری در زندگی‌ام دارم. این درخت، به من آرامش می‌دهد و قلبم را از عشق و سپاسگزاری پر می‌کند.

درخت قدرشناسی من، نه فقط یک نماد، بلکه یک واقعیت است. این درخت، در قلب هر کسی که قدردان نعمت‌های زندگی است، ریشه دوانده است. بیایید با هم، درختان قدرشناسی‌مان را آبیاری کنیم و به آن‌ها اجازه دهیم که در قلب‌هایمان رشد کنند و شکوفا شوند.

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)🥲     بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...

بیشتر ببینید