2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مامان من زرد میریزه خیلی هم خوشمزه میشه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
بیشتر ببینید
مامان من زرد میریزه خیلی هم خوشمزه میشه

چه امضای قشنگی 

بلاخره یه چیز به دردبخور تو این سایت به چشمم خورد 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
هر آلویی بریزی حیف گوشت که تو آلو اسفناج ریخته بشه

🤣🤣🤣

منم اصلا دوست نداشتم قبلا . همسایه مون باردار بودم اورد ازون موقع عاشقش شدم

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
🤣🤣🤣 منم اصلا دوست نداشتم قبلا . همسایه مون باردار بودم اورد ازون موقع عاشقش شدم

من عاشقش بودم

الان بدم اومده 

مامانم خوشمزه می پخت من می پزم هیچ طعمی نداره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چه امضای قشنگی بلاخره یه چیز به دردبخور تو این سایت به چشمم خورد

خیلی خوشحالم که براتون مفید بوده🙏🏻🌹

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
بیشتر ببینید

سلام عزیزم ببخشید تو یه تاپیک گفتین بچه زیر دوسال رو زیاد جلو تی وی می‌دارید

منم دقیقا شرایطم مثل شماست الان😞

بچه شما بعدا تو تکلم و تمرکز اینا مشکل نداشت؟

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
بیشتر ببینید
سلام عزیزم ببخشید تو یه تاپیک گفتین بچه زیر دوسال رو زیاد جلو تی وی می‌داریدمنم دقیقا شرایطم مثل شما ...

سلام عزیزم . یه مدت میگذاشتم ولی بعدا قطع کردم تلویزیون رو.

گوشی هم اصلا دستش نمیدادم . نه مشکلی براش پیش نیومد.

سعی کنین تا دوسالگی محدود کنین تایم تلویزیون .

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂