2777
2789

آشپزخونه رو ریختم نصف ضرفا رو انداختم کابینتام اکثرشون مرتب وخالیه ولی هی ضرفففف زیاد برا شستن میمونه رو کابینت هی کف سرامیک کثیف میشه غذا میریزه ابمیوه یا... 

اتاق کمد دیواری رو ده بار دسمال کشیدم کمد دیواری رو ده بار مرتب کردم ولی هرروز لباسا رو زمین پخشن 

حال خالیه فقط تی وی رو دیواره فرشامون همه تو قالیشوییییه ده روز نیوردن گف فردا میاریم. 

شوهرم خیلیییییی پلشته بچه کوچیک دارم هلاک شدم بخدا  یک سالشه اصلا ولکنم نیس همش چسبیده ب چ. ونم 

خونه جوری بهم ریختس ان

گار خونه تکونی نکردم خداااا یه کمکییییی😭

اقا شما هم تا وقتی قالیاتون رو نزاشتین نامرتبه یا فقط ما؟؟ 

هرسال دو روزه جم میکنم روز سوم چهارم قالیام میرسن تموم میشه امسال افتضااااح

.

خونه منم وضع همینه الان پتو ها وسط حال افتاده ک هوا بخورن.دیروز تا بوق سگ یخچال شستم.کمرم داره نصف میشه.دکوری هارو میزارم ماشین ظرفشویی بشوره د حالی واسم نمونده

نمیدانم کجا....اما اگر جایی بود حتما میرفتم🚶‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطور آشپزخونه رو گذاشتم واسه آخر الان ترکیده😂

خداااا خسته شدم 

منم آشزخونه رو آخر سر ریختم ولی کلا تا اشپزخونه رو تمیز مردم اتاق جنگل شد 

تا اتاق تمیز کردم اشپزخونه بهم ریخت 

تازه اتاق خواب ک منفجررر شده

.
خداااا خسته شدم منم آشزخونه رو آخر سر ریختم ولی کلا تا اشپزخونه رو تمیز مردم اتاق جنگل شد تا اتاق تم ...

یه نصیحت بهت بکنم تا چهار پنج سالگی بچت به تمیزی و مرتبی خونه اهمیت نده وگرنه پیر میشی تا وقتی بچت کوچیکه کمکی هم نداری خونت روی تمیزی نمی‌بینه فقط خودت حرص میخوری 

همینجوری بچین بره فعلا حالا تا بعدا که یکم آروم تر شدی دونه دونه کابینت‌ها رو تمیز می‌کنی 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید

هر چقدم جمع کنی باز همینه. خودتو زیاد خسته نکن . کارهای مهم رو انجام بده. هر روز یکی . جمع کردنیارو روز آخر جمع میکنی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید
یه نصیحت بهت بکنم تا چهار پنج سالگی بچت به تمیزی و مرتبی خونه اهمیت نده وگرنه پیر میشی تا وقتی بچت ک ...

اره دقیقا همینه.  مخصوصا وقتی شوهرم ن کمک میکنه ن قدر دان تازه فرار میکنه شب برمیکرده همچی مرتبه هی درخپاست چای و میوه و تنقلات آخر سر هم میگه چیه یه حارو کردن خستگی داشت؟ 

.
هر چقدم جمع کنی باز همینه. خودتو زیاد خسته نکن . کارهای مهم رو انجام بده. هر روز یکی . جمع کردنیارو ...

مرسی عزیزم نمیدونم چرا همین جمله کوتاهت یه حس امنی بهم داد حس کردم عادیه ک بهم ریختس

.
مرسی عزیزم نمیدونم چرا همین جمله کوتاهت یه حس امنی بهم داد حس کردم عادیه ک بهم ریختس

بله عزیزم واقعا عادیه. منم تو همون شرایطم. خونه ی هر کی هم رفتم همینه یا همینو میگن. مخصوصا بچه داشته باشی 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید