2777
2789

برای معلمی 

از کجا شروع کنم چه منابعی رو بخرم که هر سال تغییر نکنه آخه می‌خوام سال ۱۴۰۵ امتحان بدم کاملا آروم و بدون عجله بخونم 

کدوم کتاب هارو بخونم که تا اون سال تغییر نکنه؟؟ ممنونم راهنمایی کنید 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دوست عزیز عنوان قشنگ تر هم می‌شد انتخاب کرد🌷

چرا مگه چشع🥴

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

بسه دیگه خوردن غذای زن!! شوهرت بره اشپزی یادبگیره و کاراشو خودش بکنه 

این چه تفکریه دختر ، شوهرت برا تو کار میکنه 

اگه میخوای مستقل بشی اصلا چیز بدی نیست خیلی ام خوبه به فکر ارتقا خودتی ولی این مدل بیان کردن خیلی زشتو نامناسبه

هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))

الان مشکلت با خوردن پول شوهرت بود؟

چرا به حاشیه می‌چسبید ⁉️ 

بسه دیگه خوردن غذای زن!! شوهرت بره اشپزی یادبگیره و کاراشو خودش بکنه این چه تفکریه دختر ، شوهرت برا ...

😑😑قانع شدم واقعا 

اصن ببین اونموقع ازمونی در کار هست یا نه امسال ک هی گفت این ماه و اون ماه اخرشم هنوز ک هنوزه دفترچه ...

نه هر سال الکی میگن امسال آزمون نیست ولی میگیرن 

چرا مگه چشع🥴

مستقل شدن بد نیست اتفاقا خیلی هم خوبه ولی عنوانتون اصلا قشنگ نبود،حداقلش توهین به خودتون بود،ی جوری گفتین خوردن پول شوهر و خرج کردن انگار وظیفه ی شوهرتون نیست و اینکه شما مگه فقط خونه ی شوهر بخور و بخواب هستین!چرا زحمت های خودتون رو نادیده میگیرین

مستقل شدن بد نیست اتفاقا خیلی هم خوبه ولی عنوانتون اصلا قشنگ نبود،حداقلش توهین به خودتون بود،ی جوری ...

اره گلم راست میگی 🧡