2777
2789
پنج ساله که طبقه دوم خونه پدرشوهرم که 75 متره زندگی می کنیم و پارسال تونستیم یه خونه 50 متری با وام 50 میلیونی بخریم که قسطش ماهی یک میلیون تومنه ، الان قراره که برای برادرشوهرم تا عید عروسی بگیرن و به ما گفتن که به فکر جا باشید چون می خواهیم تعمیرات هم کنیم تا برای اونا آماده بشه ، از طرفی طبقه سوم خونشون دست مستاجره و خود خانواده شوهرم پیشنهاد دادن یا خونه خودمونو که خریدیم بفروشیم و بعد از تسویه وامش هر چی دستمون موند ، هر جا که گیرمون اومد خونه حتی قولنامه ای بخریم یا اینکه پول ودیعه مستاجر طبقه سوم رو بدیم ( 10 میلیون ) و بریم اونجا بشینیم که طبقه سوم هم یه واحد 35 متری بدون اتاقه و فقط شامل یه پذیرایی کوچیکه ، حالا می خوام نظرتون رو بدونم چه راهکاری دارین ؟؟ در ضمن اگه بخوام برم طبقه سوم چون خیلی کوچیکه باید تخت و بوفه و بعضی چیزا رو بفروشم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون خونه خودمونو باید اجاره بدیم تا قسط یک میلیون تومانش در بیاد درآمدمون هم خیلی خیلی کمه ، حتی 100 تومان هم از حقوق شوهرم نمی مونه در ضمن ماه آخر بارداری هم هستم فقط مشکل قسطشه
35 متر که خیلی کوچیکه ااونم تو خونه پدر شوهر
فلسفه ام این است:به من ربطی ندارد که دیگران در موردم چه میگویندو چه فکری می کنند.من خودم هستم و هرکاری را که مراشادکند وبه دیگران ضرر نرساند انجام میدهم .هیچ توقعی ندارم وهمه چیز را میپذیرم.اینگونه زندگی بسیار آسانتر میشود.
منم می گم برو خونه خودت!شاید کمی اولش سخت به نظر برسه ولی وقتی بری و مستقل بشی اونوقته که طعمه واقعی استقلال رو می چشی!
با دنیا جون جونی جون شدید موافقم(علی الخصوص جمله دومش)
تا زمین در گردش است و آسمان در چرخش است
نام مولایم حسین بر قلب من آرامش است. خدای مهربون خودت مراقب نی نی من باش.به تو سپردمش بهترین نگهدار...
خونه خودمون به هیچ وجه نمی تونیم بریم خیلی واضح دارم می گم پول نداریم هر ماه قسطش رو بدیم تا الان هم خودم اونجا رو دفتر کارم کرده بودم و به سختی هر ماه قسطش رو می دادم الان که ماه آخر بارداریم هست واقعا" دیگه نمی تونم کار کنم و باید یه جوری قسطش تامین بشه اگه قسط نداشت که مشکلی نبود با کله می رفتم خونه خودمون
2810