سلام من کنکوریم از اول سال حدودا قوی خوندم اما الان کم اوردم خسته شدم میخوام درسو ول کنم ،
میدونم اگه بخونم رشته مورد علاقه یعنی داروسازی رو میارم اما انگار جوانی برام نمونده و نزدیک یک ماهه دارم به اهمال کاری میگذرونم و تموم وجودم شده عذاب وجدان
اگر هدفت برات مهمه بخون ولم نکن ی ماه استراحت کردی بسه برو پی درست تجربه من ک میتونسم وکالت بخونم و نخوندم اینکه مث من وقتی ۲۴ سالت میشع باید بری دنبال کارای بدرد نخور با حقوق کم بگردی یا باید بشینی درس بخونی درصورتی ک اگر زودتر میخوندی الان جلوتر بودی هیچوقت دیر نیست ولی نباید بزاری خیلیم دیر بشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .