عزیزم از الان شروع کن براشون با قصه موضوع دستشویی رفتن رو توضیح بده و بگو که همه آدما میرن دستشویی و جیش میکنند هر وقت هم خودت میری دستشویی جوری که بشنوند بگو دارم میرم دستشویی جیش کنم تا کم کم علاقمند بشن
چون دوتا هستن احتمالا بیشتر باهات همکاری کنند چون باهم رقابت دارن
من چون اپارتمانم اول که شروع کردم پوشکش رو هر بیست دقیقه نیم ساعت باز میکردم میبردم دستشویی میاوردم بیرون دوباره پوشک میکردم تا دستم اومد که حدودا هر چند دقیقه جیش میکنه بعدش پوشک رو درآوردم و شورت آموزشی پوشوندم و مرتب هم توضیح میدادم که بزرگ شدی و دیگه پوشک نداری و مثل بقیه شورت داری و باید حواست باشه لباست جیشی نشه و هر نیم ساعت میبردم دستشویی
کم کم هی فاصله زمانی رو زیاد کردم
هر دفعه که تو دسشویی جیش میکرد و میومد بیرون یک خوراکی که دوست داشت جایزه داشت مثلاً سیب یا چند تا دونه پفک یا پاپ کرن یا ...
هر بار که خودش میگفت و میبردم دستشویی تو دستشویی روکاشی ها یک ستاره براش میکشیدم ستاره هاش که ده تا میشد یک اسباب بازی کوچولو هدیه داشت
با این روش یک هفته ای قشنگ یاد گرفت
فقط وقتی پوشک رو درآوردی دیگه پوشکش نکن چون بچه قاطی میکنه که کی باید تو پوشک جیش کنه کی دسشویی
اگر هم جایی رو کثیف کرد به هیچ دعواش نکن نهایتش چند وقت دیگه فرشها رو میشوری
برای شبها هم من بعد که میخوابید آروم پوشکش میکردم و صبح قبل اینکه بیدارشه سریع باز میکردم
کم کم که روز رو یاد گرفت شب هم خودش بیدار میشد برای دسشویی و گریه میکرد میفهمیدم جیش داره
تو مدتی که از پوشک میگیری سعی کن یه مدت خونه باشی و جایی نری تا اذیت نشی