2777
2789
عنوان

خواستگارم انقد خوب بود دلم نیومد ردش کنم😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 73 پست
ن دعای توسل چله ندارهرمزش تو هر روز خوندنه برا حاجتت فعلا هر روز بخون اونم چند بار اگه اینم نشد از خ ...

کانالشو بفرست برام

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

انشاللهوالا منم منتظرم این عتیقه که سر مهریه رفته برگرده😂😂

انتظار خیلی بده ادم پیر میشه🥲 

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفرستم ظرفامو بشورم برات بعد میفرستم

ممنون

دیگه خلاصه هرچی بود فعلا ناراحتم تا ببینم بعد چی پیش میاد🥲😂

گذینه های بهتر میاد سنی نداری

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید
انشاللهاینم عالی نبود که بگم خیلی موقعیت و ایناش عالی بودولی متاسفانه به دل من نشست😂

فقط بزار زمان بگذره 

دیگه هیچ قیافشم یادت نمیاد

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید
ممنون

■ بچه دار شدن یک خانواده روسی:

یکی از طلبه های روسیه به من گفت:
در کشورم خانواده ای هستند که چند سالی است ازدواج کرده اند ولی بچه دار نمیشوند و حتی به پزشکان مختلفی مراجعه کرده اند ولی نتیجه ای نگرفته اند.

این طلبه خودش دعای توسل را هر روز میخواند و اثرات زیادی هم دیده بود. به او گفتم که آن خانواده را به خواندن هر روز دعای توسل دعوت کن تا ان شاء الله بزودی بچه دار بشوند!
ایشان خبر را به آنها رساند و بعد از چند ماه  با من تماس گرفت و با خوشحالی گفت:
آنها بزودی بچه دار میشوند.

و الحمدلله بعد از مدتی به لطف خدای مهربان و به برکت دعای توسل بچه آنها به نام 🌹فاطمه🌹به دنیا آمد.

جالب اینکه بعد از بچه دار شدنشان،
فامیل های شیعه و سنی آنها که این خبر را شنیده بودند و حتی از معالجات پزشکی و نتیجه نگرفتن آنها هم خبر داشتند، وقتی که از آنها می پرسیدند که چی شد که بچه دار شدید؟!
آنها با خوشحالی می گفتند: ما به برکت هر روز  خواندن دعای توسل بچه دار شدیم.

و البته بعد از مدتی از آنها خواستم که عکس (فاطمه) را برایم بفرستند.

خاطرات بین المللی دعای توسل:
@Khaterate14