2777
2789
عنوان

کیا مثل من از هیچکس شانس نیاوردن

47 بازدید | 10 پست

واقعا خوشبحالتون اگر فامیلای خوبی دارید من که از هیچکدوم شانس نیوردم اصلا خانواده پدری نیاز به گفتن نیست ولی خانواده مادری رو نگم براتون،  ۴ تا خاله دارم دو تا شون شیطون رو درس میدن معلوم نیست خواهر مادرمن یا دشمن ۲۴ ساعته دارن غیبت مون میکنن پشتمون حرف میزنن فکر میکنن به گوشمون نمیرسه از دروغ میگن مامانم پشت سر بچه هاشون حرف میزنه یعنی همش دارن بدمون میگن اما یه زنگ بهشون بزنی قربون صدقه ت میرن من کلا تو پیج اینستاگرامم فامیلا رو نمیزارم باشم ولی درخواست دخترخالم قبول کردم  از وقتی درخواستش قبول کرده بودم یکسره ریلز میفرستاد عاشقتم تو بهترین دخترخاله دنیایی فلان بهمانی..  امروز میخواستم برم تو پیجش که تولدش تبریک بگم دیدم منو بلاک کرده 😐 حالم داره بهم میخوره از این حد از درویی دیگه به اینجام رسیده واقعا و اینکه همیشه هم ادعا دارن که ما بهشون حسادت میکنیم😑 با اینکه تو سخت ترین شرایط پیششون بودیم بهشون کمک کردیم ولی حالا... خدایا خسته شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥲💔

میگن آدمای سمی زندگیتونو حذف کنید، یه خاله دارم هرچی حذفش میکنم باز برمیگرده انگار دکمه حذف نداره!😂😂

همون یه دونه زندگیمونو از هم پاشیده دیگه بقیه شون بماند...

نی نی سایت... شهری که هرگز نمیخوابد😎🤌🏻                     (به اسم کاربری دقت نمیکنم)

میگن آدمای سمی زندگیتونو حذف کنید، یه خاله دارم هرچی حذفش میکنم باز برمیگرده انگار دکمه حذف نداره!😂 ...

نمیدونم باز چه اصراری دارن ما بهشون حسادت میکنیم اونوقت خودشون ۲۴ ساعته دارن راجب ما حرف میزنن از بد ذاتیشون هرچی بگم بد گفتم فکرکن درس دختر خودش خوب نیس ولی درس من خوبه مادرم از وقتی کلاس اول بودم هرچی لوح تقدیر و کارنامه معدل ۲۰ میگیرم استوری میکنه بعد بجای اینکه بگن آفرین میگن که از کارنامه یکی دیگه عکس گرفتم گذاشتم😑 یعنی اسکل کد ملی من اون بالا زده یعنی چی از کارنامه یکی دیگه عکس گذاشتم از دروغ گفتم خودمم

نمیدونم باز چه اصراری دارن ما بهشون حسادت میکنیم اونوقت خودشون ۲۴ ساعته دارن راجب ما حرف میزنن از بد ...

اینجور آدما فازشون معلوم نیست، بنظرم همه چیو میدونن اما زخم زبون میزنن میخوان انکار کنن تا اون حسادت و آتیش وجودشون آروم بگیره😑

نی نی سایت... شهری که هرگز نمیخوابد😎🤌🏻                     (به اسم کاربری دقت نمیکنم)

اینجور آدما فازشون معلوم نیست، بنظرم همه چیو میدونن اما زخم زبون میزنن میخوان انکار کنن تا اون حسادت ...

دیگه برام مهم نیست یه گوش در یه گوش دروازه فقط مثل خودشون ظاهرم رو حفظ میکنم کار دیگه ای نمیشه کرد