2777
2789

همسرم مهندس صنایعه و قراره 8 ماه برای یه پروژه بره ارمنستان ماموریت. 

من درس دارم و نمی‌تونم همراهش برم (خودشم اصرار نکرد که همراهم بیا. نمی‌دونم چرا) 

بهم برخورده و استرس دارم زیاد. 8 ماه خیلی طولانیه. منم توی این خونه تنها می‌مونم و از اونم خبر ندارم که اگه بره اونجا چیکار می‌کنه. 

کسی تونسته اینجوری زندگی کنه؟ 8 ماه واثعا تایم کمی نیست. الان من چیکار کنم؟ هم دلم براش تنگ می‌شه هم دوست ندارم ازش جدا بمونم

انگار واقعا دوست نداشت همراهش برم در صورتی که می‌دونم همکارش داره با همسرش می‌ره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر بار که شوهرم رفت ارمنستان تا مدت ها زندگی مون رو زمین لرزه بود

الحمدلله سری آخر یه اتفاقی شد ضرر شدید مالی کرد از سرش افتاد 

هر جا بره این جوری نمیشه نمی دونم اون خراب شده چرا این جوریه

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

هر بار که شوهرم رفت ارمنستان تا مدت ها زندگی مون رو زمین لرزه بودالحمدلله سری آخر یه اتفاقی شد ضرر ش ...

خیلی استرس دارم .اصلا پیش نیومده انقدر از هم دور باشیم. چیزی که بیشتر ناراحتم می‌کنه اینه که عین خیالشم نیست

من که نمی‌تونم خودمو بندازم توی چمدونش. یه تعارف درست و حسابی نزد بهم حتی

با همسرت راحت باش 

خودت پیشنهاد بده 

بگو منم میام صحبت یکی دو‌روز نیست که عزیزم 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

شما همسرش هستی ، غریبه که نیستی.سختی این 8 ماه بیشتر به دوش شماست.

همسر همکارش کل سفرا رو همراه شوهرش بوده. از اون ور می‌رقتن تفریح. این انگار نه انگار .هر دفعه با ماشین خالی می‌رفته ایرانگردی. منم ناراحت نمی‌شدم البته. تا این سری