2777
2789

من قیافم خوبه واقعا خوشگلم تیپ و استایلمم خوبه صدای قشنگی هم دارم در حدی که گفتن برای دوبله و مجری گری خوبه صدام ولی تا حالا هیچ پسری پا پیچم نشده پیشنهاد همینطوری توی خیابون و اینا بوده ولی تا حالا واقعا کسی پیگیرم نشده حس میکنم واقعا به چشم کسی نمیام نمی‌دونم چرا در حالی که دخترای اطرافم با این که قیافه معمولی تری هم دارن ولی خیلی عاشق و معشوق دارن البته سر زبون هم دارن که من ندارم خانواده ام هم وضع مالیشون خوب نیست زیاد شاید بخاطر این دو مورده ؟ حالا من نگفتم بیاد خواستگاری همینطوری پیگیر برای دوستی و اینا هم نداشتم تا حالا خواستگار هم نداشتم فکر میکنم بخاطر وضعیت مالیمون هست 

نمی‌دونم چون شاید فهمیدم کراشم زن گرفته حساس شدم رو خودم فکر میکنم هیچ وقت کسی از من خوشش نمیاد 

چندسالته

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دخترای خوشگل خواهان کمی دارن😁

جدید بود😂😂

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
بیشتر ببینید

خب هیچ پسر عاقلی بدون شناخت پیله نمیشه

اینکه کجه تورو ببینن هم مهمه اگر قصد ازدواج داری ازین همایش های ازدواج شرکت کن 

بعد وقتی یکی درخواست آشنایی میده اگر خوشت میاد قبول کن وگرنه منطقی نیست کسی تو نگاه اول عاشقت بشه فقط خوشش میاد و اگر بگی نه منطقا دیگه پیگیر نمیشه

منم دقیقا مشکل تورو دارم حالا باز تو از ظاهرت راضی 

متاسفانه من از ظاهرم راضی نیستم و اعتمادبنفس ندارم 

بعضی وقتا باخودم میگم یعنی واقعا میشه منم یه روزی حس معشوق بودنو تجربه کنم؟یا قراره حسرت ب دل بمونم تا آخرش

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

پسرا دنبال دختری میرن که منفعت داره 

الان ینفر مثلا عاشق خواهر شوهرم شده ولی شوهرم میگفت بخاطر حقوق بالای خواهرمه و ارث پدرم 

پسرا زرنگن اصلا ساده نیستن 

یسریا بخاطر مدرک بالای دختر یا قد و قیافه برای پز دادن چون ظاهر پرستن 

چرا فکر میکنی حتما یکی باید عاشقت بشه؟ 

این افکار مزخرف رو کی تو گوش شماها کرده که باید کشته مرده داشته باشین تا به چشم بیاین؟ 

هیچ دختر معمولی انقدر عشق و عاشقی نداره بیشترشونو دروغ میگن و از رویاهاشون بلوف میزنن. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

من نه سر و زبون دارم نه خیلی خاصم 

نمیگمم که قسمته 

ولی مهم نیست ک چند نفر پاپیجت بشن مهم اینه که آدمی که مناسبت هست رو پیدا کنی و روی رابطه تون کار کنید 

تو بهتره چشمت بگرده دنبال پسری که میخوای منتظر نمون تا پسرا بیان دنبالت 

All is one 

هیچ ربطی به وضع مالی نداره 

پسری ک دلش پیشم جا مونده حتی میدونه ک بابام قبلا معتاد بوده حتی سفر هم چون هزینه اشو نداشتیم به خرج خودش مارو برد قبل اینکه اصلا چیزی بینمون باشه با اینکه خودشون همه پولداران 

خلاصه ک اعتماد به نفس داشته باش هیچ ربطی به این چیزا نداره کسی ک تورو میخاد باید تورو بخاطر خودت بخواد نه وضع پدرت!