2777
2789
عنوان

فاصله جلسات لیزر مو

36 بازدید | 2 پست

من ۵ جلسه لیزر رفتم اما هی توهم باردهری زدم و پتج ماهه نرفتم میخوام حدود اردیبهشت و خرداد اقدام کنم به نظرتون ۳ جلسه لیزر رو برم فایده داره؟ موهام کمتر شده و ولی مخصوصا بیکینی و زیر بغل هنوز هست فقط تراکمشون کم شده

الان من برم جلسه ۱ میشه یا ۶؟

و اینکه با توجه به اینکه میخوام اقدام کنم به نظرتون بذارم بعد بارداری دیگه ؟ اخه کلا میخوام بعدا دستگاه خونگیشو بخرم فعلا پول ندارم

اشتباه کردی لیزر رو رها کردی. من ۴ جلسه رفتم رها کردم موهام ۳ برابر برگشت. به لیزر هم مقاوم شدن. البته من بعدا مشکل هورمونی پیدا کردم

با خود دکتر کلینیکی که رفتی صحبت کن

چون فکر کنم بارداری هورمون ها رو بهم میریزه و احتمال داره موها برگرده

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

از فکر دستگاه خونگی بیا بیرون فقط پول دور ریختنه چون قدرتشون خیلی کمه و خوب جواب نمیده 

در مورد لیزر باید دوره کامل بشه یا اقدامت رو عقب بنداز ۶ الی ۸ جلسه برو  یا فعلا بیخیال لیزر شو چون اینجوری جواب نمیگیری 

زیر بغل رو نمیدونم ولی بیکینی احتمالا حدود ۱۰ جلسه نیاز داره

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .