2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حتما

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

بیشتر ببینید

والا اطراف ما همه زشتا ازدواج خفن و توپ کردن 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

نه والا معمولی

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بیشتر ببینید

من دیدم کسی که زشته و اخلاق نداره جای خیلی بهتر از خودش ازدواج کرده.

اگر بهانه‌ها را رها کنیم، اندک نورِ امیدی در دل کافیست تا از تلاش برای رسیدن به موفقیت، شب و روز نشناسیم ...💚 در دلِ سکوت و سایهٔ شب که بیشترِ آدمیان در غفلت و خوابند، برایت می‌نویسم.که می‌دانم در تنگنا، سخت گرفتار آمده‌‌ایم و چندان چاره‌ای نیست، یا باید با چنگ و دندان ادامه داد و سرانجامی رقم زد، و یا باید در میانهٔ راه باز ایستاد و خود را به دست فراموشی سپرد.و انتخاب تنها با خودِ ماست و هیچ حمایت و تقدیر و تشکری نیز از سمتِ هیچ‌کسی در کار نیست که همگی گرفتارِ مسیرِ خویش‌اند.حال، به جلایِ قله می‌نگری یا در انديشهٔ سیاهیِ گودالی؟! ...🪴 امام علی(ع):هر آن‌چه گذشت، انگار نبوده است.• غررالحکم۶۴۲۷ ...🌱 در مقابلِ آیینه‌هایِ شکستهٔ وجودِ ما، هیچ نجات‌دهنده‌ای نیست و نخواهد بود. به سمتِ خالق که به راه افتادی، نجاتت می‌دهد...🦋 امام علی(ع):هيچ‌كس شوخىِ بی‌جا نكند جز آن‌که مقدارى از عقل خويش را از دست بدهد.• حکمت ۴۵۰ نهج‌البلاغه ...🌿 چندان در این دنیا نخواهیم زیست که فرصتِ اهمیت به هزیان و یاوه‌هایشان را داشته باشیم...☁️ قدرِ قدرتِ قامت و قیام و قدم‌هایِ امروزت را نیک بدان، تا از تهاجمِ تلخِ تردید و ترس و تنهاییِ فردا در امان باشی...🪐 آیا نه این‌که دنیا خلق شد تا ما بر آن سوار و قرار گیریم؟!که ما امروز خود مرکبِ تاخت و تاز‌هایِ دنیا شده‌ایم‌...🌊 امام علی(ع): فرزندِ آدم را با فخرفروشى چه‌كار؟او كه در آغاز نطفه‌اى گنديده، و در پايان مردارى بد بو است، نه مى‌تواند روزى خويشتن را فراهم كند، و نه مرگ را از خود دور نمايد.• حکمت ۴۵۴ نهج‌البلاغه✨️

بیشتر ببینید
صد درصد هر چی خوشگل تر بدبخت تر

نه، من دختر بسیااااار زیبای فوق العاده خوشبخت میشناسم

ولی خوشبختیش به زیباییش ربط نداره.کل خاندان از بخت و اقبال بلند بهره مندن

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖

هر چی خوشگلتر بدبختر 

شایدم ما شانس نداشتیم🤣🤣

خانم هستم، 😐انقد نگین مردی، خسته شدم از بس توضیح دادم که بابا من مرد نیستم😭🤦‍♀️🤣بنده متاهل و متعهد هستم به مردی که عاشقمه و منم عاشقشم،👀😁 پسرم تمامه داراییه من از این دنیاست😍😘❤️درخواست دوستی هم نمی‌پذیررررم، باسپاس فراوان👀🙏😎🌹

بیشتر ببینید

خوشگلیو نه ولی پولو آره ... 

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید