2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چقدر که زیبا باشی باز دوست داری قیافت یه جور دیگه باشه.خاصیت انسان همینه

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

خوب من 😊:بینی خدادادی کوچیکه بعد صورت هم گرد بعد لب هم غنچه بعد مو هم  قهویی متمایل به بور بعدچشمم گرد وبزرگ و رنگی و ابرو هم هشتی مژه هم بلند دیگه چی از خدا بخوام 😍 ..........

اینجا همه اعتماد به نفس شون خوبه ما که هرچی عکس دیدیم معمولی بودن ولی همه کلی تعریف میکردن ازشون، فقد چهار پنج نفر دیدم که واقعا خوشگل بودن تو عکس بازی😂

طعنه ی خلق و جفای فلک و جور رقیب همه هیچ اند،اگر یار موافق  باشد

البته جدی جدی من مثل ماهم ماه یوزارسیف رو‌دیدین من عین زلیخام لطفا چشامتونو درویش کنید دستاتونم نبرید 😎😎😎من با کسی شوخی ندارم 😐😐😐واسه همینم بخودم ۱۲۳۵۶۷۸۸۷۵۸میدم تموم شدو رفت بحث😬😬ممنوع

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
هر چقدر که زیبا باشی باز دوست داری قیافت یه جور دیگه باشه.خاصیت انسان همینه

نه والا من که راضیم همین اندازه هم کلی دردسر دارم 😂😂😂😂

مثلا خیلی خوشگلم 😖

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
2810