2777
2789
عنوان

تا حالا فکر کردین شب اخرتونه

274 بازدید | 44 پست

حس می کنم داره جونم بالا میاد انگار واقعا ظرفیتم پر شده نمی کشم هیچ وقت انقدر احساس بی کسی نکردم امروز که نشستم فکر کردم اگه جدا شم تو خونه بابام جایی ندارم بعد شوهرم گقت طلاق میخواد

عمیقا دلم برای خودم سوخت

کاش ی سر پناه ی حقوق بخور نمیر داشتم از همه دنیا بدور بودم منت و غرغر پدر و مادرم سرم نبود بی مهری شوهرم نمیدیدم حرف مردم و نمیشنیدم

کاش امش بمیرم. ..

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نکنه من ارزو میکنم مستقل بشی حقوق بگیری و از شر مشکلاتت راحت بشی کاش چند سال دیگه تاپیک بزنی از این که مستقل شدی و برای خودت زندگی ساختی و یه عشق بهتر پیدا کردی و این ادمای مزخرف زندگیتو کنار گذاشتی برامون بگی 

بعد اینکه بدون امام زمان امی هست که در همین موقع ما زندگی می‌کنه موقع شب وضو بگیر رو به قبله حاجتتو به امام زمان بگو بگو بی پناهی بعد یک دقیقه هم بگو دوسش داری بگو امام زمان تو پدرمنی خیلی دوست دارم مطمعن باش صدات میرسه به گوش امام زمان راه حل پیدا میشه 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

خدا نکنه من ارزو میکنم مستقل بشی حقوق بگیری و از شر مشکلاتت راحت بشی کاش چند سال دیگه تاپیک بزنی از ...

خداکنهههه

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

من چه حال بد چه حال خوب میام شبا سرمو بزازم روی بالشت اول عزیز دلمو بچمو میبوسم  بعد کل خانوادمو میسپارم  به خدا  میگم ه‌اشونو داشته باش بعد میخوابم نمی‌دونم چرا همش فکر میکنم شاید بمیرم آخرین شبم باشه 🤦‍♀️

💛•... موقعیتی رو قضاوت نڪن ڪه تجربه اش نڪردی...🖤
نه ولی کاش بود

من خیلی وقته هرشب و خوابم نمیبره همین حس دارم و فرداش از خواب بیدار میشم خیلی بده

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
بیشتر ببینید

من حتی یه پدر مادر بدرد نخور هم ندارم پیشش برم تو از من خوشبختری .الانم تو اسارات زندگی میکنم 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

[QUOTE=373298407]درخواست مو قبول کن[/QUOTباشه عزیزم 

بیشتر ببینید
چقدر منو تو همدردیم😭😭

کاش نبودیم

بیشتر ببینید