2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم قیافه واسم مهمه. از بچگی هرکی قشنگ بوده مورد توجه بوده. این باعث میشه بیش از حد اهمیتش بره بالا& ...

عزیزم قیافه فقط تا یه مدت مورد توجهه. بعد یه مدت همون ادمایی که به اون ادم خوشگله توجه میکنه، میخان بدونن غیر از خوشگلی چی دیگه داره،‌چه توانایی و ذستعدادی داره؟

خوشگلی ملاکی نداره هر کی به یه صورتی خوشگله.

خوشگلی چیزی نیست که بهش بنازی. چون خودت اونو به دست نیاوردی.‌پیرم‌که بشی از بین میره.

ولی زیبایی درون چیزیه که هیچ‌وقت از بین نمیره و میشه بهش افتخار‌کرد

She is everything I ever wanted.... 

ببین ممکنه یه ادم ببینی خیلی زشت ولی این ادم درس میخونه دکتر میشه به خودش میرسه درست صحبت میکنه بعد چندسال میبینیش و با خودت میگی این چه خوشگل شده؟؟ ایا اون فرد عوض شده نهههههه این دیدگاه شماست ک تغییر کرده 

یا برعکس خیلیا رو دیدیم خیلی خوشگل بودن ولی بعد چند سال دیگه اون جذابیت سابق رو نداشتن و ب نظرمون خیلی عادی اومدن

پس سعی کن زیبایی درونت رو ب همه نشون بدی 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

بزارید اول تعریفی از زشتی داشته باشیم : زشتی چیست ؟ زشتی یک مفهوم گسترده و فراگیر از تمامی مشکلات و نقایص جسمی و ظاهری است که باعث تفاوت ظاهری فرد با ظاهر نورم و معمول درجامعه میشه و در واقع میتوان گفت که زشتی یک بیماری است با منشا ژنتیک یا منشا محیطی که نه تنها خود به خود بهبود نمی یابد بلکه با گذر زمان خود را هم تقویت میکند و باید عرض کنم که تاثیر زشتی بر زندگی انسان دقیقا مثل آلودگی به نجاسته که باعث فاصله گرفتن بقیه انسان ها از فرد نجس میشه و در عوض تمام بدبختی ها و مصیبت ها و انگل ها و موجودات موذی جذب این فرد آلوده میشن به همین خاطره که اگر شما زشت باشید و در یک جمع ۱۰ هزار نفری برید و تنها یک آدم عوضی در آن جمع باشه مطمئن باشید که شما رو پیدا میکنه و با اون به مشکل و نزاع میخورید حتی اگر جزو معصومین باشید و بهترین شخصیت و اخلاق دنیا را داشته باشید . البته این یک بدشانسی مضاعفه که انسان زشت در این عصر زندگی کنه وگرنه همین که شما به صورت ژنتیکی زشت هستید یعنی نسل های قبلی شما ازدواج و تشکیل خانواده داده اند و در انتقال این نجاست به شما کاملا موفق بوده اند ولی در عصر جدید است که شما در ازدواج و پیدا کردن شغل به خاطر این مشکل درمانده اید که شما هم باید مثل نسل های قبلی راهی برای حل این مشکل پیدا کنید ناسلامتی امکانات در اختیار شما چندین برابر قدیمی هاست پس افسردگی و ناامیدی رو کنار بزارید و تلاش کنید