2777
2789
عنوان

خانم های زاهدانی لطفا بیایید

185 بازدید | 26 پست

من باید سزارین بشم عمل حساسی هست جفت مجاورت فیبروم هست و یکم چسبندگی داره ...کدوم پزشک و بیمارستان رو معرفی میکنید خصوصی هم باشه مهم نیست فقط دکتر حاذقی باشه کارش خوب باشه ممنون میشم راهنمایی کنید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
سلام دکتر نجاری با دکتر حری کارشون خوبه

نجاری قبلاً رفتم پیشش ....عمل خیلی حساسی هست دکترم خودم عدالتیان بوده معرفی کرده به اسماعیل پور بیمارستان امام علی ....من نمی‌خوام برم امام علی....بنظرت حری قبول می‌کنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نجاری قبلاً رفتم پیشش ....عمل خیلی حساسی هست دکترم خودم عدالتیان بوده معرفی کرده به اسماعیل پور بیما ...

من قبلاً مشکوک به چسبندگی بودم برای چسبندگی هر بیمارستانی قبول نمیکنه بپرس بهترین بیمارستان شهرتون برو حتی اگه دولتی باشه بعضی وقتی امکانات دولتی برای عمل های حساس بیشتره تو شیراز که من بودم فقط زینبیه و نمازی قبول میکردن 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من قبلاً مشکوک به چسبندگی بودم برای چسبندگی هر بیمارستانی قبول نمیکنه بپرس بهترین بیمارستان شهرتون ب ...

آها....بعد عمل شدی گلم خوب پیش رفت برات ،بیمارستان دولتی رفته بودی؟؟؟این بیمارستان که دکترم معرفی کرده تجهیزاتش زیاده ولی بیمارستان تحقیقاتی و آموزشی هم هست برای همین میترسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم عکس دالپر رنگی گرفتم گفت چسبندگی نداره ولی خیلی فیبروم به جفت نزدیکه ممکنه اندازه یه تارمو فاصله باشه یا چسبندگی داشته باشه...عمل حساسی هست بخاطر فیبروم....خیلی استرس دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آها....بعد عمل شدی گلم خوب پیش رفت برات ،بیمارستان دولتی رفته بودی؟؟؟این بیمارستان که دکترم معرفی کر ...

برای من سقط بود ولی خداروشکر چسبندگی نبود اما خوب یک هفته الکی بستری شدم دیگه آخرش یه فوق تخصص ستون کرد گفت چسبندگی نیست حتی نوبت سیتی اسکن هم زدن که برم که نیاز نشد اما خب میگم که فقط بیمارستان دولتی امکاناتش داشتن و برای عمل های حساس هم نمی‌زارم کادر آموزشی بیاد طرفت چون خودشون زیر سوال میرن

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای من سقط بود ولی خداروشکر چسبندگی نبود اما خوب یک هفته الکی بستری شدم دیگه آخرش یه فوق تخصص ستون ...

دعا کن گلم که برای منم چسبندگی نباشه چون دکتر هم گفت خیلی مجاور هم هستن چسبندگی شاید نباشه ولی شاید هم یه لایه نازک چسبندگی باشه طبیعی ریسک داره و باید عمل بشی....

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دکتر قصری هم کارش خوبه، بازم تحقیق کم در موردش

هاله قصری رو میگی؟؟؟من دکترم عدالتیان بوده ارجاع داده به مریم اسماعیل پور...بخدا گیج شدم نمی‌دونم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هاله قصری رو میگی؟؟؟من دکترم عدالتیان بوده ارجاع داده به مریم اسماعیل پور...بخدا گیج شدم نمی‌دونم

آره، من خودم تا حالا در مورد اسماعیل پور چیزی نشنیدم، نمیدونم چه طور دکتری هستن.

خودمم چسبندگی دارم خیلی استرس عملم رو دارم

آره، من خودم تا حالا در مورد اسماعیل پور چیزی نشنیدم، نمیدونم چه طور دکتری هستن.خودمم چسبندگی دارم خ ...

کجا میخوای عمل بشی؟؟؟الان دکترت کی هست؟؟چند هفته هستی؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکترم قصری هست، دوست داشتم تامین اجتماعی برم ولی قصری نبی اکرم عمل میکنه، الان ۲۷ هفته م

سزارین دومت هم همون عمل کرده...اسماعیلی پور گفت اگه سر انجام بدم یا تامین اجتماعی انجام میدم یا بیمارستان پارس ...فلوشیپ آنکولوژی داره....فوق تخصص سرطان شناسی... هست و 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکترم قصری هست، دوست داشتم تامین اجتماعی برم ولی قصری نبی اکرم عمل میکنه، الان ۲۷ هفته م

انشالله به سلامتی...نبی اکرم که خوبه...اسماعیل پور تامین اجتماعی انجام میده سزارین...راستی سر بچه دوم هم دکترت همین قصری بود؟؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40