2777
2789
سلام اگه کسی از قیمتش بگه متشکرم یا تویتا ورنا و برای فروش داره پیغام بذاره میام میخونم مرسییییی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اسم کاربری دوستمون رو نمیبینم ولی دوست عزیز شما تازگیا بیرون رفتی؟؟این قیمتا که نوشتی کم کم مال سه چهار سال پیشه ها.....ورنا 13-14؟؟؟اگه داری والا من خریدارم....

الان ورنای کارکرده سال 86 حدود بیست و دو سه میلیون و اتوماتیکشم بالای بیست و پنجه.

این دوستمونم فک میکنم منظرش این ام وی امی هست که تی وی تبلیغ میده اون قیمتش بیست و خورده ای هست و شاسی بلندش سی میلیون بود تا یه هفته پیش.
جهت عضویت در کانال تل-گرام به شماره 09335994864 پیغام دهید اینستاگرام : milani cosmetics of Iran وب سایت: www.mymilani.com
عزیزم ما هفته پیش یک ام وی ام برای مامانم خریدیم اگه از این کوچیکها منظورته بهش میگن mvm110
قیمت صفرش 3 لیندر 10 میلون تومن و 4 سلندر 11 ملیون با تحویل 2 ماه کاری که چون الان ماشین نیست زمان تحوبل ممکنه طولانی ترم بشه بخصوص 4 سیلندر قیمت روز خودرو ها توی این سایت نوشته شده http://www.pedal.ir/price/
در ضمن ما تحویل فوری برای مامانم گرفتیم مشگی 4 سلندر 11400
بهتره زنگ بزنی نمایندگی مدیران خودرو شماره اشم بخای پیدا میکنم برات میزارم
در ضمن باید بگم این ماشین وقعا عالیه و سواری یه تیپ دو 206 رو داره فقط اتاقش کوچیکتره

از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود... زنهار از این بیابان وین راه بی‌نهایت.