2777
2789

کسی شوهرش تجربه کار تو بازار آهن داره؟ ما گیلان زندگی میکنیم امشب یکی از رفیقای پدرشوهرم زنگ زد گفت برای پسرت تو بازار آهن کار پیدا کردم حسابداری اینا نمیدونم چیکار کنم 

دلشوره دارم بنظرتون حقوقش خوبه ؟ اگه شوهرم بره دوروز در هفته فقط میبینمش دلتنگش میشم🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگر پولش خوبه بذار بره پول دربیاره بابا

مشکل همینه الان نمیدونین حقوق حسابدار توی بزار آهن چقدر مامانم میگه زیاد نیست همین کار خودشو بچسبه بهتره

خوب بزار یه مدت بیاد اگه اوکی بود خودتم بیا پیشش تهران زندگی کنید

نمیتونم برم تهران باید کنار خانوادم بمونم پدر و مادرم تنهان باید بهشون سر بزنم تک بچه هستم

الان چقد بهش مبدن

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
بیشتر ببینید