2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وایییییی خدا خیرت بده که یادم انداختی کمپوت درست کرده بودم برم بخورم😍😍😍😋😋😋

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
بیشتر ببینید
نه بابا.. خوب نمیشه با کمپوت که انقدر شیرین میشه نمیشه خورد با البالو خشکه هم فک کنم خیلی ترش و شور ...

مجبورم تحمل کنم😅چقدر تابستون به خودم گفتم یه ذره آلبالو فریز کن گوش نکردم که نکردم

نه مربا خیلی شیرین و بد میشه .البالو خشک و بزار تو اب گرم یکم پف کنه و نرم بشه ابشو بریز دور که شوری بری بد درست کن . با کمپوت طعم شیرین میگیره 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

من هفته پیش مهمون زیاد داشتم یکی از غذاهام البالو پلو بود با بال زعفرونی. رفتم فروشگاه رفاه اابالو منجمد داشتن با هسته یک کیلو هشت تومن بسته بندی بود

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️