2777
2789

کسی تجربه ای داره؟ من خوابگاهی ام الان چند ماهه تا میام خوابگاه دوتا از انگشتام اینطوری میشه ..کل انگشتم پر از دونه های خیلییییی ریزه که اگه شروع به خارش کنه دلم میخواد دستمو قطع کنم 😐 وقتی میرم خونه مون خوب میشه کم کم الان یه هفته ست اومدم خوابگاه داره پدرمو درمیاره 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به محیط خوابگاه حساسیت داری.دکتر رفتی؟

نه ..آخه سه ساله اینجام .. ولی از امسال اینطوری شدم.خونه که بودم پماد زدم به دستام خوب شدم ولی پماده رو نیاوردم با خودم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید
منم دستام اینطوری میشد به مواد شوینده حساسیت داشتم

من فک کردم مشکل مایع ظرفشوییه که دستکش دستم میکنم دیگه ولی فایده ای نداشت

بیشتر ببینید
هم اتاقیات مشکل پوستی ندارن؟شاید از اونا گرفتی؟

نه من اینطوری شدم..البته تو گروه خوابگاهمون دیدم چند تا از بچه های دیگه هم همین مشکلو داشتن :// خیلی عجیبه 

بیشتر ببینید
من رفتم ی دکتر عمومی یه پماد بهم داد میزدم خوب شدم

چه پمادی؟ نمی‌دونید ؟ 

تو داروخونه ها دکتر هست که برم؟ اینجا نزدیک ما یه داروخونه هست فقط

بیشتر ببینید
موقع ظرف شستن دستکش بزن حتما به مواد شیمیایی بیشتر واکنش نشون‌میده و اصلا نخارون،برو داروخونه بگو پ ...

باشه ممنونم ✨

بیشتر ببینید
نه من اینطوری شدم..البته تو گروه خوابگاهمون دیدم چند تا از بچه های دیگه هم همین مشکلو داشتن :// خیلی ...

اگه چند نفر اینجوری شدین پس به مدیر بگین تا محیط خوابگاه رو همه جا تمیز کنن و بقیه هم مراقب باشن نگیرن چون احتمالا واگیر داره

banu_ideaaپیج اینستام✨❤️🫠