2777
2789
عنوان

چند وقته زندگیم بهم ریخته

1111 بازدید | 76 پست

سلام دوستان میخام باهاتون درد و دل کنم.

خیلی حالم بده الان شاید ۲ ۳ ماهه وضعیت اینه.

بعد سالها کارکردن من و پول جمع کردنم به شوهرم کلی اصرار کردم که خونمونو عوض کنیم. خونمون مسکن مهره. شوهرم زیربار نمیرفت یا میگفت یه مسکن مهر دیگه بخریم.

خلاصه گفت باشه هرچی تو بگی من دوست دارم تو راحت باشی.

رفتیم سراغ خونه پیدا کردن با پول ما خونه خیلی خاصی نبود شوهرم به هیچ کدوم راضی نمیشد مدام ایراد میگرفت میگفت این که همونه.

حال و اوضاع زندگیمون گوه شده بود هم میخاست سر حرفش وایسه هم دعوا و مرافه هم میکرد.

خلاصه سرتونو درد نیارم من هر شب کارم گریه و التماس به خدا بود که کمکمون کنه. آخرش با پیشنهاد شوهرم یه خونه که خیلی مبلغش بیشتر از پولمون بود رو پیش خرید کردیم. با شرایط وام و اینکه شوهرم ماشینشو مدل پایین بکنه چون راننده اس. 

من واقعیتش چون شوهرم گفت قبول کردم وگرنه نمیخاستم.

حالا ازون وقت که ماشینشو فروخته مدل پایین خریده رفتاراش دیوانه کننده شده. به همه چیم گیر میده مدام از کوچکترین کارام ایراد میگیرا دعوا میکنه و از همه بیشتر هر چی میشه میگه تو کردی.

بهم گفت ما یه مسافرت بریم حالمون خوب شه. من گفتم بریم تئاتر گفت باشه. وااای از شب قبلش انقدر باهام دعوا کرد همون روز سر کوچکترین چیز داد میزد.

بهم میگفت من قبلا گفته بودم ما شرایط مالیمون فرق کرده تو نباید میگفتی بریم تئاتر خیلی هزینه داره گفتم خودت موافقت کردی گفت تو خودت نباید بگی من نمیتونم به تو نه بگم... 

ولی میتونه روزگارمو سیاه کنه!!نمیدونم چیکار کنم.

نمیخام خرافات کنم ولی قشنگ انگار یکی دعا داده به خورد شوهرم عین دیوونه هاست.

خیلی باهام خوب بود خیلیییی زیاد ولی دیگه نیست.

بخدا اوضاعمون اونقدر که شوهرم داره خودشو میکشه بد نیس. تازه من کار میکنم کمک میکنم. ولی تحمل این رفتاراشو ندارم.

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وضعیت سختیه خانم بهتون حق میدم واقعا 

من حس ميکنم شوهرتون بر خلاف میل باطنیش قبول کرده که اون کارا رو بکنین خانم

والان متاسفاته داره بهونه گیری میکنه

کاش همون اول میگفت نه 

و الان این رفتار اشتباه رو نمیکرد 

مردا کلا همینن منم اومدم اصرار کردم گفتم طلا بفروشیم زمین بخریم راضی شد هرچی طلا داشتم دادم زمین الان هرچی طلا میره بالا میکوبه ب سرم ک ببین چقد ضرر کردیم همش تقصیر تو هست هرچی داشتیم ریختی رفت چ میدونم از این حرفا دیگه خودمون کردیم باید بسازیم ‌ واقعا هم من رو طلاهام خیلیییییی ضرر کردم خیلی😔

‏احتیاج دارم به خبر خوب، به هدیه‌ی بی‌مناسبت، به دیدن اتفاقی و غیر منتظره‌ی کسی که سالهاست ندیدمش، به شنیدن یه تعریف از کسی که فکر میکردم به چشمش آدم مهمی نیستم، به چندتا شاخه گل، به برگشتن عادتهای خوب قدیمی که خیلی وقته کنار گذاشته شدن، به انگیزه، به امید، به پول، به عشق.                 (میشه برام دعا کنید خدا یه نینی ناز و جیگر بهم بده؟؟ اخه من عاشق بچه هستم 🥰)
بیشتر ببینید
مردا کلا همینن از یه کار رضایت قلبی نداشته باشن ادم رو روانی میکننولش کن بذاار هرکار میخواد بکنه

من ولش کردم اصلا سخت نمیگیرم اون صبح تا شب به سرتا پام ایراد میگیره. منم تو همین فشار اقتصادی ام ولی حق اعتراض ندارم چون من خاستم اول اینکارو بکنیم

الان یهو بعد ده سال دمدمی شده؟

اگ قبلا اوکی بوده الان اخلاقش ایجوری شده برو ازش سوال کن ببین چ میگ اگر جوابی نگرفتی میتونی بگی دعا گرفتن

شاید ت راضی نبوده الان میخاد حرصش خالی کنه

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

هر روز یه ربع قرآن بخون هیچ طلسمی روت اثر نمیذاره

میخونم والا هر روز دعا هر روز قرآن ذکر میگم بخدا دیگه انقدر ضجه زدم فکر میکنم دیگه اون بالا فقط منو نگاه میکنه براش مهم نیست