2777
2789
ظاهرت معمولیه ، یکم باید رو تناسب اندامت کار کنی ، یکمم بروزتر باش و به خودت برس مثل دخترای امروزی

ببخشید میشه منم بگی؟ از این شهر و خونه مادرشوهر مستقل میشم؟ یا طلاق میگیرم؟ 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ظاهرت معمولیه ، یکم باید رو تناسب اندامت کار کنی ، یکمم بروزتر باش و به خودت برس مثل دخترای امروزی

از منم میشه بگی

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

شما یکم مشکل لدنب کوچیک داری که باید برطرف کنی و شرایطتو برای اقدام مهیا کنی ، هزینه کن تغذیه تو خوب ...

میشه به منم بگی سال دیگه ۱۴۰۴ چه رشته ایی قبول میشم؟پشت کنکوری تجربیم❤️ممنونم

کاش بشه آخر غصه برسم به جایی که بگم دیدی تونستم؟🦋

به رشته تلاش کنی ارهبه کسی که دوسش داری امیدوارم برسی ولی بنظرم راه خیلی سختی در پیش داری..

میشه منم بپرسم سرکارم قسمت پروتئینی ثابت میمونم یا موقت اخ دوشیفتم میخوام بدونم ثابت سرکارم تابستون شد تک شیفت میشم یااخراجم میکنن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

نه  

اقا هستم...آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️
بیشتر ببینید
از منم میشه بگی

به شدت احساساتی - مهربون ، و دلسوزی ، ولی خیلی رو حرفا توجه میکنی و زود رنجی ، یه وقتایی فکر میکنی تواناییت کمه ، یه وقتایی اینقدر خودتو قوی میدونی که میخای دنیارو فتح کنی یه وقتایی هم اینقدر خودتو ضعیف میبینی که فکر میکنی نمیتونی از خودت دفاع کنی ، یه افرادی تو زندگیت هستن که گاهی اذیتت میکنن ، چرا جواشونو نمیدی ؟ باهاشون مقابله کن نترس ، آدم معتقدی هستی ولی ایمانت کامل نیست ، ضمنا یکمم فضول تشریف دارین

به شدت احساساتی - مهربون ، و دلسوزی ، ولی خیلی رو حرفا توجه میکنی و زود رنجی ، یه وقتایی فکر میکنی ت ...

عزیزم منم میگی طلاقم انجام میشه یاشوهرم برمیگرد ه؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️