2777
2789
عنوان

غذاهای نونی

73023 بازدید | 29 پست

سلام خانوما

میشه غذاهایی ک بدون برنج هستن و با نون یابدون نون میشه خورد بهم بگید.میخوام ی لیست برا اشپزی بنویسم.

فقط بادمجون نداشته باشه چون همسرم بادمجون دوس نداره.

ممنون😘

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

سمبوسه 

فلافل .انواع کوکوها

انواع سالادهاااا

انواع فینگر فودها

عدسی و خوراک لوبیا 

خوراک مرغ 

جوجه کباب 

ماهی با نون 

کنسرو ماهی و کنسرو بادمجون باهم محشره

من مامان شدم🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پیراشکی گوشت یاسبزیجات

سمبوسه وانواع کتلت

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
بیشتر ببینید
منم میخوام اتفاقا

اگ خانوما کمک کنن شاید غذاهای جدیدهم یاد بگیریم

خودم ک ابگوشت و عدسی و چندتا اش رو بلدم.

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
برنامه اشپزی از بازار بگیر ‌‌.از رو اونا بنویس تنوعشم زباده 

اسم برنامه چی هست?

اموزشش رو هم داره?

کشک بادمجون ،حلیم بادمجون، میرزا قاسمی، ،آش بادمجون ،بادمجون حصیری،خوراک بادمجون، بادمجون کبابی،یتیمچه 

خخخخخ 

خدایا بی نهایت شکرت  مادران و منتظران عزیز که همیشه دعام کردین دستتونو میبوسم بازم التماس دعا دارم
کشک بادمجون ،حلیم بادمجون، میرزا قاسمی، ،آش بادمجون ،بادمجون حصیری،خوراک بادمجون، بادمجون کبابی،یتیم ...

😅😅😅😅😅😅

ممنون گلم

سمبوسه پیتزایی 

سمبوسه با سوسیس 

سمبوسه با مرغ 

و سمبوسه با سیب زمینی 

خوراک کدو که کدو سبز با گوجه تفت داده شده مخلوط میکنی با پیاز،داغ عالی میشه 

املت 

املت قارچ و سبزیجات 

اسنک 

من مامان شدم🥲