2777
2789
عنوان

خونه تون به نام کیه زن یا شوهر چرا

1270 بازدید | 109 پست

شوهرم یه دفتر برای کارش داره 

یه ماشین که جدید خرید

و بعد از ده سال داریم خونه میخریم 

و رابطه مون اینطوریه که درباره مسائل مالی یه پرده ای بین ما هست ، مثلا من درامدشو نمیپرسم ، خرجاشو نمیپرسم ، اونم از من جزییات نمیخاد ، به درامدم کاری نداره، گاهی خودم میگم یا پول بخوام ازش میگیرم 

حالا با اینکه واقعا اصلا هدفی ندارم یا برام مهم نیست ، انگار عقده اینو دارم که برام اهمیت قایل بشه رو خونه رو برا من بگیره 

یه بار به همسرم با یه لحن شوخی گفتم : میخوای خونه رو به نام من بگیری؟ اونم انگار هنوز خیلی راه باشه تا این حرفا گفت اره چرا که نه

ولی ته دلم حس میکنم نمیخاد این کارو بکنه چون تابحال تو همه خرید و فروشاش خودش بوده و خودش و اصلا عنوان نکرده 

چند روز پیش یارو زنگ زده ک برای وام خونه کپی مدارک بیارید، امروز به سختی و با هزارتا بسم الله (چون برام سخته گفتنش، روم نمیشه انگار، کوچیک میشم )موقعیی ک میخواستم از خونه برم بیرون گفتم  شناسنامه م کی لازمه؟ بزارم دم دست؟ 

خواب و بیدار بود گفت ای بابا برو به زندگیت برس ، اگر لازم باشه میگم بهت 

حس میکنم ارزشم پیش شوهرم به این قضیه وابسته س ، خیلی میترسم اگر رفت سند گرفت به نام خودش حسم چطور میشه بهش؟ چه رفتاری باید داشته باشم؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پول خونه رو از درامدت دادی؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

بستگی داره صفحه اول چی بگن بقیه همونو ادامه میدن 

اینجا همه خونه و ماشین و باغ و ویلا و تمام زندگی سوهر بنامشون هست و همزمان مستاجرن و همزمان خونه مادرشوهر زندگی میکنن و ......

اصلا یه وضعیه !!!!!

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید

بدون خجالت و رودواسی بشین باهاش حرف بزن بگو که برنامش چیه 

به اسم هردوتون باشه چه اشکالی داره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بنام همسرم وبرام مهم نیست بنام کیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید