2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید باردارم شوهرم کتکم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 8390 بازدید | 170 پست
وای آره همسر منم بعضا پریود روحی میشه اصلا مشخصه تو خودش میره حساس میشه نیاز به بغل و توجه داره بعد ...

خوبه شوهرتو میگه شوهر من نمیگه فقط ساکت میشه مثل بچه ها میره تو لاک خودش

تیکر تحویل سال 97           
اگه این وضعیت برعکس بود چی؟اونا چی کار میکردن؟

نمیشه زود قضاوت کرد شاید اون موقع شوهر سریع زنشو ببره دکتر یا اصلا  توقع کارای خونه رو موقتا نداشته باشه...منم برام پیش اومد اون موقع همسرم هر چی بهش خوبی کردم رو بهم برگردوند 

برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببینن گلم من پیشینه ی زندگیتون و نمیدونم که. ولی تو این موردی که تعریف کردی، بعضی مردا کلا عصبانی هستن بد قلقن. شما که میشناسیش در جوابش نمیگفتی من که 20 تا دست ندارم و خودت هم خوردی و تو جمع کن و ... با لحن مهربون میگفتی ای وای راست میگی عزیزم ولی من دارم لباسا رو پهن میکنم میشه تو زحمتشو بکشی؟ حداقل اگر جمع نمیکرد بداخلاقی هم نمیکرد. به خدا لحن درخواست خیلی مهمه. اینا رو مشاورم بهم یاد داده. البته من نمیگم تقصیر شما بوده اونطوری حرف زدی میگم لحنت رو عوض کنی خیلی مشکلاتت حل میشه. ولی کتک زدن اونم یه زن باردار توجیهی نداره 

شوهر من پارسال دندونش درد میکرد اخلاقش شده بود عین چی اعصاب نداشت همش دوس داشت برم سراغش بگم درد خوب ...

اولا خودش خوابید،دیدم خوابه منم رفتم خوابیدم..دوما صبح زودتر بیدارشدم صبحونه اماده کردم ک کوفت کنه..بعدش لباسارو ریختم تو لباسشویی و بعدش پهن کردم این همچنان روی تخت لم داده بود،بعدش بهم گفت ظرفا رو جمع کن هنوز یاد نگرفتی؟دندون دردش هم دیشب بود

اگه این وضعیت برعکس بود چی؟اونا چی کار میکردن؟

وای من دون عقلم درد گرفته بود ازشدت درد داشتم‌میمردم نصف شبی بیچاره شوهرم واسه مسکن رفتن داروخانه مسکن گرفت خوب نشد دوباه رفت مسکن قوی تر گرفت تا صبح بیدار بود روسرم

👶👶
خوبه شوهرتو میگه شوهر من نمیگه فقط ساکت میشه مثل بچه ها میره تو لاک خودش

Devil مهم هفته پیش جمعه شوهرم یهویی کلی فحش بهم داد

کلا قاطی میکنن بعضی موقع ولی زود گفت ببخشید

I am a queen because I have a cute mad king
Devil مهم هفته پیش جمعه شوهرم یهویی کلی فحش بهم داد کلا قاطی میکنن بعضی موقع ولی زود گفت ببخشید

شوهر من ک هیچی نمیگه انگار لال مادر زاده دیشب دیدم داره تو گوشیش بازی میکنه موقع خواب گفتم پاشو برو پذیرایی بخواب ور گوشی اذیتم میکنه بدون هیچ عکس العملی رفت انگار ربات شده

تیکر تحویل سال 97           
اولا خودش خوابید،دیدم خوابه منم رفتم خوابیدم..دوما صبح زودتر بیدارشدم صبحونه اماده کردم ک کوفت کنه.. ...

ولش کن عزیزم رو رفتاراش زوم نکن میدونم چی میگی درکت میکنم ولی مردا عادت دارن زودی فراموش میکنن الان شوهرت یک درصد هم به دعوای صبحتون فکر نمیکنه ولی ما زنا روزی هزار بار اون رفتار و فوش رو با خودمون مرور میونیم بعدش انقد غصه میخوریم باعث ناراحتی روحی خودمون میشیم پس تو هم فراموش کن واسه ارامش خودت و نی نی ...وقتی شب اومد سنگین باش سمتش نرو بزار بیاد از دلت دراره اینو تجربه ثابت کرده 

برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝
شیک کرد کجا بره؟ 

نمیدونم..یه وانت داره صبح ساعت هفت باهاش میره باغ ک نهال داره..اما امروز لباسای گرونش رو پوشید با ام وی ام رفت بیرون..میدونم تو این گل و بارون،با اون لباس و ماشین سرکار نرفت