2777
2789

Xiaomi Poco X6 Pro

فقط اینو بگم که نسبت به قیمتش واقعاً شاهکاره. فراتر از انتظارم عمل کرد و واقعاً بهینه و سریعه و حتی اگه ۳۰تا برنامه هم هم‌زمان باز باشن، به راحتی میشه بین برنامه‌ها با سرعت بالا سوئیچ کرد که خیلی لذت‌بخشه.

ویبره و اسپیکرهای خیلی خوبی هم داره که حس خوبی رو میدن.

دوربینش هم اونقدرا که بعضیا می‌کوبنش بد نیست، البته عالی نیست ولی من با فیلم‌برداری دوربین عقبش خیلی حال کردم. البته، اگه واقعاً اولویت‌تون دوربین هست که خب بهتره برید سراغ گوشی‌های گرون‌تر (اسم نمی‌برم) ولی از نظر سخت‌افزار و عملکرد و سرعت شارژ چیزی از اون‌ها کم نداره.

صبح پا شدم زدمش تو شارژ و از سرعت شارژش حیرت کردم. فول شارژ چهل و پنج دقیقه طول می‌کشه ولی خب همیشه سعی کنید درصد باتری گوشی رو بین ۲۰ و ۸۰ نگه دارید که عمر باتری در دراز مدت بیشتر باشه (اینو در مورد همهٔ گوشی‌ها گفتم نه لزوماً این گوشی خاص). یعنی مثلاً از ۲۰ بزنید تو شارژ و تو حدود نیم ساعت به ۸۰ درصد می‌رسه.

در خصوص باتریش هم که خب اگه خیلی از گوشی کار بکشید و بازی سنگین انجام بدید و ... باتری زود تموم میشه ولی به نظر من مشکلی نیست و با فست شارژ این رو جبران کردن چون شما حتی برای استراحت خودتون و چشم‌هاتون هم که شده فقط کافیه ۳۰ دقیقه بذاریدش تو شارژ و برید یه دوری بزنید و تمام. دوباره برای استفاده آمادس.

موقع شارژ یه مقدار گرم میشه (ولی داغ نه) که کاملاً طبیعیه. توی باتری داره عملیات شیمیایی اتفاق می‌افته و این گرما تولید می‌کنه و کاملاً طبیعیه. همهٔ گوشی‌ها موقع شارژ یه‌ذره گرم میشن. هیچ‌وقت هم توی شارژ با گوشی کار نکنید چون شاید توی کوتاه‌مدت اتفاق نیفته، اما در دراز مدت باعث میشه عمر باتری کاهش پیدا کنه و همچنین گرمای اضافی هم تولید میشه که به باتری فشار میاد.

موقع کارهای روزمرهٔ عادی گرم نمی‌شه ولی موقع گیم یه‌ذره گرماش حس میشه (که بازم به نظرم چیزی نیست) که اگه خیلی خورهٔ گیم هستید میشه با یه فن خنک‌کننده کارو درآورد.

در کل تجربه‌ای که من باهاش داشتم و دارم واقعاً فوق‌العاده‌س. گوشی باید اقتصادی باشه نه اینکه قرار باشه واسه یه گوشی بالای ۱۰۰ میلیون پول بدی. دقیقاً همین موضوع باعث شد شیائومی رو انتخاب کنم و خیلی راضیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند گرفتی

خودِ گوشی که حدوداً ۲۴ ولی با گلس محافظ تقریباً ۲۵ دراومد که قیمتش با اینکه نسبت به یکی دوماه پیش بیشتر شده ولی هنوز ارزشش رو داره. همین گوشی رو از سامسونگ بخوای بخری باید ۳۰-۴۰ میلیون بدی. امتیاز AnTuTu تقریباً یک میلیون و چهار صد داره که فوق‌العاده‌س چون میان‌رده‌های دیگه رو کاملاً می‌ذاره کنار و با حتی با پرچم‌دارها هم رقابت تنگاتنگ و نزدیکی داره علی‌رغم تفاوت قیمتی زیاد با اون‌ها.

خودِ گوشی که حدوداً ۲۴ ولی با گلس محافظ تقریباً ۲۵ دراومد که قیمتش با اینکه نسبت به یکی دوماه پیش بی ...

به نظرت تا16چی بگیرم

خودم cmf1رو پسند کردم

من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.....️

به نظرت تا16چی بگیرمخودم cmf1رو پسند کردم

ناتینگ هم برند خوبیه چون این گوشی (CMF Phone 1) نسبت به قیمتش امتیاز AnTuTu خوبی داره (حدود ۶۰۰ هزار) در حالی که مثلاً Redmi Note 13 4G امتیازی در حدود ۴۰۰ هزار داره. پس اینجا CMF Phone 1 بهتره هرچند که قیمت بالاتری هم داره ولی خب به نظر من انتخاب خوبیه.