Xiaomi Poco X6 Pro
فقط اینو بگم که نسبت به قیمتش واقعاً شاهکاره. فراتر از انتظارم عمل کرد و واقعاً بهینه و سریعه و حتی اگه ۳۰تا برنامه هم همزمان باز باشن، به راحتی میشه بین برنامهها با سرعت بالا سوئیچ کرد که خیلی لذتبخشه.
ویبره و اسپیکرهای خیلی خوبی هم داره که حس خوبی رو میدن.
دوربینش هم اونقدرا که بعضیا میکوبنش بد نیست، البته عالی نیست ولی من با فیلمبرداری دوربین عقبش خیلی حال کردم. البته، اگه واقعاً اولویتتون دوربین هست که خب بهتره برید سراغ گوشیهای گرونتر (اسم نمیبرم) ولی از نظر سختافزار و عملکرد و سرعت شارژ چیزی از اونها کم نداره.
صبح پا شدم زدمش تو شارژ و از سرعت شارژش حیرت کردم. فول شارژ چهل و پنج دقیقه طول میکشه ولی خب همیشه سعی کنید درصد باتری گوشی رو بین ۲۰ و ۸۰ نگه دارید که عمر باتری در دراز مدت بیشتر باشه (اینو در مورد همهٔ گوشیها گفتم نه لزوماً این گوشی خاص). یعنی مثلاً از ۲۰ بزنید تو شارژ و تو حدود نیم ساعت به ۸۰ درصد میرسه.
در خصوص باتریش هم که خب اگه خیلی از گوشی کار بکشید و بازی سنگین انجام بدید و ... باتری زود تموم میشه ولی به نظر من مشکلی نیست و با فست شارژ این رو جبران کردن چون شما حتی برای استراحت خودتون و چشمهاتون هم که شده فقط کافیه ۳۰ دقیقه بذاریدش تو شارژ و برید یه دوری بزنید و تمام. دوباره برای استفاده آمادس.
موقع شارژ یه مقدار گرم میشه (ولی داغ نه) که کاملاً طبیعیه. توی باتری داره عملیات شیمیایی اتفاق میافته و این گرما تولید میکنه و کاملاً طبیعیه. همهٔ گوشیها موقع شارژ یهذره گرم میشن. هیچوقت هم توی شارژ با گوشی کار نکنید چون شاید توی کوتاهمدت اتفاق نیفته، اما در دراز مدت باعث میشه عمر باتری کاهش پیدا کنه و همچنین گرمای اضافی هم تولید میشه که به باتری فشار میاد.
موقع کارهای روزمرهٔ عادی گرم نمیشه ولی موقع گیم یهذره گرماش حس میشه (که بازم به نظرم چیزی نیست) که اگه خیلی خورهٔ گیم هستید میشه با یه فن خنککننده کارو درآورد.
در کل تجربهای که من باهاش داشتم و دارم واقعاً فوقالعادهس. گوشی باید اقتصادی باشه نه اینکه قرار باشه واسه یه گوشی بالای ۱۰۰ میلیون پول بدی. دقیقاً همین موضوع باعث شد شیائومی رو انتخاب کنم و خیلی راضیم.