2777
2789
عنوان

من به این بشر چی بگم آخه😏

668 بازدید | 36 پست

من اصلا اهل خاله زنک بازیو و تیکه و کنایه جلوی مادرشوهرنیستم، اما چندسری هست ک‌ میرم خونشون هی میگه همسایمون از بعضیا ایراد میگیره از نظر خوشگلیو ظاهر خودشم میگه از دخترای همسایشون ایراد میگیره ک فلانه،بعد آخرش گف چیکار کنیم شد دیگه اخلاق باید خوب باشه😏که چی مثلا؟من خوشگل نیستم؟من خودشیفته نیستم اما ترکیب صورتم‌همه‌میگن بانمکه،حالا نمیدونم بااین حرفاش چیو میخواد ثابت کنه؟حرصم درمیاد،منم فقط گفتم آدم فقط اخلاقش مهم نیس قیافشم مهمه باید خوب باشه😏☹️کلا از کسی ایراد نمیگیرم خوشمم‌نمیاد از آدمای ایرادگیر،بنظرتون من‌منظور گرفتم یا میخواد چیزیو برسونه؟خواهرشوهرمم امروز برگشت گف بچتون نه خوشگل میشه نه زشت بانمک میشه😐کلا میخوان بگن خوشگل نیسی 🤭

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مادرشوهر بی عقل منم میگه اخلاق مهمه همش میگه منم با نمکم نمیگم خوشگلم پوستم گندمیه 

مثلا میگه عروس فلانی موهای بور سفید خوش هیکل 

منم بهم برمیخوره ولی میذارم پای شعورش تو هم بیخیال همچین ادمایی در حد ما نیستن والا

من خدا را در دستان کوچک تو دیدم ...🙏🏻

به خودت برس تازیبایت به چشم بیاد ماها از بسکه کوتاه اومدیم دیگه یکنواخت شدیم براشون

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

والا منم ک زشتم هی بهم میگن خوشکلی و هردفعه میرم خونشون میگن ماشالله البته شوهرمم درهرشرایطی بهم میگه چ خوشکل شدی ماشالله ولی خانواده خودم میگن زشتم خخخخخ ولی نمیذارم روی طعنه

⚘پسرداییم⚘دنیامه‌ کسی‌ طرفش‌ بیاد اول‌ هشداره‌ بعدش‌ کشتاره...😊

شما هم بگو نمک مهمه وگرنه خوشگل بی نمک زیاد ریخته😅

بگو با نمک بودن جذابیت میاره نه خوشگلی... 

وااای چقدر پر رو هستن بعضیا 

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

شما هم با لبخند بگو

مهم من و پدرشیم ک ب چشممون زیباست کوچولومون ...

بعدا هم ک خواست ازدواج کنه انشاالله 

باید ب چشم همسرش زیبا باشه ک قطعا هست دیگه☺️☺️

یا مثلا بگید بهشون

زیبایی و زشتی 

آخه خیلی سلیقه ای یه ... 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
مادرشوهره منم همش کنایه میزنه.😥شوهرم میگه همینجوری دیدمت و پسندیدم اونا رو ولش😳

شوهر منم میگه ولش کن مامانمو 

ننه بزرگمم از گور بیاد بیرون میگه قشنگع😂😂

من خدا را در دستان کوچک تو دیدم ...🙏🏻
2810