2777
2789
عنوان

دیگه تاکی باید تنهایی رو تحمل منم

153 بازدید | 17 پست

دارم از تنهایی میمیرم حس می کنم هیچ کس از من خوشش نمیاد و همه ازم متنفرن در حالی که من با هیچ کس بد رفتار نمی کنم و اتفاقا خیلی تو رفتارم با بقیه محتاطم که کسی ناراحت نشه ولی با این وجود بقیه اصن بهم توجهی ندارن و باهام خوب نیستن و جوری رفتار می کنن انگار وجود ندارم و گاها شاید تحقیر کنن هیچ کدوم از دوستای دبیرستانم ارتباط ندارم و یدونه فقط دوست از دانشگاه پیدا کردم که اونم مودیه تاحالا هم دوست پسر نداشتم ۲۲ سالمم هست دیگه دارم از تنهایی دیوونه میشم 

بعضی وقتا میگم خودمو بکشم راحت شم این اتفاقات که داره توی زندگیم میفته باعثه افت تحصیلیم شده منی که همیشه نمرات بالایی می‌گرفتم الان به زور میتونم درس بخونم اگه می تونید دعا کنید به مرگ طبیعی بمیرم

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

تاپیک قبلیت همین بود برو مشاور برای خودت چندتا اولویت قرار بوده تو همه زمینه ها روی هر کدوم کار کن یکم حالت بهتر شد از خودت خوشت اومد شروع به جذب افراد جدید میکنی

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

تو اعتماد به نفس نداری ، کاملا واضحه

فکر میکنی بخاطر ظاهر یا اینجور چیزاست که سمتت نمیان

این طرز فکر اشتباهه

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک قبلیت همین بود برو مشاور برای خودت چندتا اولویت قرار بوده تو همه زمینه ها روی هر کدوم کار کن ی ...

مشاور رفتی؟ 

من یه جلسه رفتم ادامه ندادم راهش از خونمون دور بود حوصله نداشتم

تو اعتماد به نفس نداری ، کاملا واضحهفکر میکنی بخاطر ظاهر یا اینجور چیزاست که سمتت نمیاناین طرز فکر ا ...

والا یکی میگه ب ظاهره یکی میگه نیس 

چون خوب و مهربون هستی تنهایی 

چون ازت سو استفاده می کنند تنهایی 

چون قلبی داری بی کینه و زود می بخشی تنهایی 

چون سر و زبون نداری تنهایی 

و....

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

چون خوب و مهربون هستی تنهایی چون ازت سو استفاده می کنند تنهایی چون قلبی داری بی کینه و زود می بخشی ت ...

آره دقیقا احمقم زود می بخشم

یکی باهام بدی کنه بعد خوب شه یادم می‌ره چه بدی در حقم کرده 

اینایی که میگی درست ولی این رفتارهایی که من دارم نهایت خریت و حماقته هیچ جایگاه تو جامعه ندارم 

۵۰ درصد ظاهر ۵۰ درصدم حس می کنم آدم کسل کننده ایم

این یعنی فکر میکنی ظاهر خوبی نداری؟ 

کسل کننده بودن بخاطر حرف نزدن و خوش انرژی نبودنته

به راحتی میشه اصلاحش کرد

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
مشاور رفتی؟ من یه جلسه رفتم ادامه ندادم راهش از خونمون دور بود حوصله نداشتم

مشاوره تلفنی برو 

ببین هزینه هم نداری برای خودت چندتا اولویت در نظر بگیر اول برو از تو نت آموزش های رایگان ببین 

هنری » نقاشی خطاطی 

ورزش » باشگاه پیاده روی استخر یوگا

حرفه » خیاطی آرایشگری شیرینی پزی

سرگرمی » فیلم موزیک رمان

توسعه شخصی » کتاب پادکست

ظاهری » آرایشگاه ناخن استایل

از این همه لیست بالا چندتا انتخاب کن خودت رو متعهد کن بهشون کم کم تو اون چهارچوب میای بالا 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

آره دقیقا احمقم زود می بخشمیکی باهام بدی کنه بعد خوب شه یادم می‌ره چه بدی در حقم کرده اینایی که میگی ...

چون مردم به نفع خودشون و خیر و صلاح خودش و نیازشون 

ارتباط باهات می گیرند 

چون کارشون را بدون معطلی و خللی را می ندازی و به نحو احسن کارشون را انجام می دی 

چون ....

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

این یعنی فکر میکنی ظاهر خوبی نداری؟ کسل کننده بودن بخاطر حرف نزدن و خوش انرژی نبودنتهبه راحتی میشه ا ...

خودمم نمی دونم هیچ کس تاحالا بهم نگفته خوشگل 

ولی قدم بلنده ۱۷۳ و تو پرم هست هیکلم ولی پوستم سبزس دماغمم فرمش قشنگه اینا خصوصیت ظاهریمه 

ولی اصن به خودم نمی رسم

چون مردم به نفع خودشون و خیر و صلاح خودش و نیازشون ارتباط باهات می گیرند چون کارشون را بدون معطلی و ...

خصوصیت یه آدمه مهر طلب رو دارم