2777
2789
عنوان

لوستر خرید جهاز با کیه

204 بازدید | 30 پست

مادر شوهر زبون درازم دوباره غیرمستقیم اشاره کرده با عروسه

خیلی ریز منظورشو میرسونه

دختر عموم و خواهر زادم لوستر جهازشو از فلان جا خریدن فلان طرح

حالا اینسری باز گفت من چی بگم در جواب؟

کیا لوستر خریدن برای جهازشون

و اینکه مثل اینکه رسم جهاز برون و دیدن جهاز دارن که من کاملا مخالفم و اجازه نمیدم همچین رسم چیپی انجام بشه چجوری بهش عنوان کنم اینارو با احترام از همین الان دوزاریش بیفته

با داماد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بگو والا سمت ما با داماده دخترعموی منم مادرشوهرش براش خرید

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بیشتر ببینید

من اصلا مادرشوهرم جرعت دخالت تو این موارد نداره همسرم اجازه نمیده من هر چی نیاز باشه بگیره به خودش میگم  چطور آنقدر رو میدید بهشون ک دخالت کنن 

لوستر و سرویس خواب و تلویزیون و لباسشویی و موکت بندی کل خونه و فر تو کار و پرده خونه و بخاری و کولر همه رو همسرم گرفته

خیلی شیک بگو من دوس ندارم کسی جهازمو ببینه هر وقت رفتیم سر خونه زندگیمون بیان مهمونی خونه رو میبینن و تمام 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

الان اصلا به صلاح نیست بحث کنیدفعه به هیچ عنوان وارد بازیش نشو فقط گوش کن کار خودتا بکن یه هفته قبل عروسی بگو مادر عذر میخوام میرسم جهاز بردن و دیدم مداریم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید