2777
2789
عنوان

چرا ادما به هم زخم زبون میزنن

243 بازدید | 35 پست

چرا اخه 

مگه ناراحت کردن کسی چه دردی از کسی دوا میکنه به جز اینکه بخاطر حتی کوچک ترین حرفی تا عمر داره توی دلش خاطرش باشه اون حرفه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچ‌وقت برای زخم‌های زندگی‌ات 

پیش کسی ناله نکن؛

زخم به‌جز صاحبش برای کسی درد ندارد.

👤 جوناس سالزجیبر

خیلی حرف درستی هست ما نباید از زخم هامون به کسی بگیم که بعد علیه ما استفاده کنن ادما رو هیج وقت نمیشه درک کرد هرکی یجوریه 💛

از عالمی پرسیدند:خوب بودن را کدام روز بهتر است؟؟؟....عالم فرمود :یک روز قبل از مرگ!!.....دیگران حیران شدند و گفتند:ولی زمان مرگ را که هیچ کس نمیداند!!......عالم گفت:پس هرروز را روز آخر فکر کن!وخوب باش شاید فردایی نباشد♡...... اگه بتوانم مانع شکستن دلی شوم،،                                    بیهوده نزیسته ام....                                                        اگر بتوانم آلام زندگی دردناکی را تسکین دهم،،،                    بیهوده نزیسته ام.....                                                       یا بتوانم پرنده درمانده را به لانه برگردانم،،،                        بیهوده نزیسته ام.....                                                      محبت یک آرزوی قلبی است، که باعث میشود کارهای خوب انجام دهیم، حتی اگر پاداشتی دریافت نکنیم، صرف انجام آن کار ها شادی زندگی ماست،                                              خدا گفته اگه کاری نیکی  کردی و طرف جبران نکرد نگران نباش من برات یچیزای نگهداشتم تو بخاطر من نیک باشو نیکی کن فقط برای رضای خدا.... ♡☆
بیشتر ببینید

یه دختردایی دارم زبونش مثل ماره حتی حرف زدن عادیش هم نیش و کنایه ست.بعد جالبه هرچی به بقیه میگه همونارو مادرشوهرش بهش برمیگردونه ولی درس عبرت نمیگیره

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️