2777
2789
عنوان

چرا ادما به هم زخم زبون میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 35 پست
من وقتی ازدواج کردم عروسی نگرفتم یکی از فامیلامون قراره دخترش عروسی بگیره همش اینو می‌کنه داخل چشم م ...

واقعا یک لحظه بهش فکر کن

چه چیز مسخره ای

چه حرکت مسخره ای چقدر میتونه ذهنش بسته باشه که بخواد این کارو کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مگه کی بهت چی گفته

نه کسی چیزی نگفته 

ولی برام سوال بود

من خودم تقریبا حواسم هست بعضی وقتا که دل کسیو نشکنم اما شماهم به این نیت بگیر که خواستم بقیه هم بدونن و گوشزد بشه که کسی خدای نکرده سهوا هم باعث ناراحتی نشه شاید هم گوشزدی برای خودم هم بقیه.

عقده حسادت 

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بیشتر ببینید

نمیدونم فقط تعجب میکنم از اینکه مگه تا حالا مراسم ختم و تشییع نرفتن که ببینن این دنیا قرار نیست تا ابد ادامه داشته باشه پس دنبال چی دقیقا 

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                                     

بد ذاتن

میدونم کارشون خوب نیست اما یعنی بد ذاتن؟

مگه ذات همه ما از خدا نیست

خدا که بد نبست

البته خدا بهمون عقل داده میدونم تحت شرایط زندگی هرادمی ممکنه تغییر کنه اما این عقل برای همون موقعه خدا به همه موجوداتش که دل نداده 

ميگن آدمها به اندازه زخم هاي روحي شون به ديگران زخم ميزنن، شايد اينطوري بهتر درك كني كه چرا اينطورن

درسته اما دلم میخواد یبار به یکی که این کارو میکنه واضح بگم خب مگه با زخم زدن ب من حالت خوب میشه؟

مگه میشه تو حال خوب منو ببینی و خودتم خوشحال نشی؟ پس چرا این کارو میکنی

برا منم همیشه سوال بوده 

خودم واقعا هیچ تو این حرفا و فازا نیستم 

مگه اینکه بخوام تلافی کنم با کسی که صبرمو لبریز کرده و اونم با هزار زور و اماده کردن حرف از قبل و کلی زحمت یه چیو بپرونم....

نمیدونم فقط تعجب میکنم از اینکه مگه تا حالا مراسم ختم و تشییع نرفتن که ببینن این دنیا قرار نیست تا ا ...

مایی که اخر زیر این خاک میریم چرا بقیرو برنجونیم ادم از کسایی که انتظار نداره چقدر میرنجه

همیشه هم عقده و حسادت نیست بعضی وقتا ادم اینقد دلش از یکی پر میشه اینقدر اون ادم بهت ضربه میزنه ک تنها چیزی ک آرومت میکنه همین زخم زبون زدنه چون نمیتونی رفتار طرفو بکوبونی تو صورتش و بگی من از این رفتارت ناراحت شدم شروع میکنی ب زخم زبون زدن بلکه یکم خودت آروم شی

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(