2777
2789
عنوان

شده خدا سوپرایزتون کنه🌱

173 بازدید | 15 پست

اتفاق خوب منظورمه مثلا فکر کنید نمیشه اما یهو بشه؟؟؟؟نذری چیزی کردید؟::)

《الاعتذار الذي لا يليق بحجم الجرح، جرحٌ آخر》                   کاربری دست دونفره/آقا درخواست نده  /آقایون سایت همونایی هستن که تو عروسی سرشونو میکردن تو زنونه میگفتن به خانمااا شام رسیده؟😁کم و کسر نیست؟😈😒😒😒😒😒

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

راستش ن تاحالا پوستم کنده شده که بهش رسیدم

میشه بگید چی بوده؟

《الاعتذار الذي لا يليق بحجم الجرح، جرحٌ آخر》                   کاربری دست دونفره/آقا درخواست نده  /آقایون سایت همونایی هستن که تو عروسی سرشونو میکردن تو زنونه میگفتن به خانمااا شام رسیده؟😁کم و کسر نیست؟😈😒😒😒😒😒

بیشتر ببینید
آره خیلی

میشه چند تاشو بگی؟

تو یه موقعیتی هستم نیاز دارم بشنوم معجزه هارو

بیشتر ببینید

اره دخترم.. چندسالی بچه میخواستم نداد بهم بی خیال شدم.. یهوو دیدم ای وای یائسه شدم.. رفتم دکتر گفت یا ئسه چیه بارداری اینم صدای قلبش 😂😂😂تصورکن اختلاف بیست ساله با داداشش داره ولی حرف حرف دخترمه

اره دخترم.. چندسالی بچه میخواستم نداد بهم بی خیال شدم.. یهوو دیدم ای وای یائسه شدم.. رفتم دکتر گفت ی ...

ای خدا😍🙂🌻خدا حفظشون کنه ❤️🌱

بیشتر ببینید
اره دخترم.. چندسالی بچه میخواستم نداد بهم بی خیال شدم.. یهوو دیدم ای وای یائسه شدم.. رفتم دکتر گفت ی ...

منم با یه خواهرم ۱۹ سال فاصله سنی.دارم:)

بیشتر ببینید

روز تولدم بهش گفتم خدایا یه کادوی بزرگ ازت می‌خوام و منتظر موندم

فرداش یکی از مشکلاتم که نگرانش بودم حل شد😍☺️

🟩⬜🟥🌞🦁 در مملکت چو غرش شیران گذشت و رفت ... این عوعو سگان شما نیز بگذرد ... عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

خدا هر دوتونو حفظ کنه برای هم و برای پدرومادر نازنین تون... موفق باشی گلم

❤️❤️

بیشتر ببینید
روز تولدم بهش گفتم خدایا یه کادوی بزرگ ازت می‌خوام و منتظر موندمفرداش یکی از مشکلاتم که نگرانش بودم ...

خوش به سعادتت پس❤️🙂

بیشتر ببینید
میشه چند تاشو بگی؟تو یه موقعیتی هستم نیاز دارم بشنوم معجزه هارو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7698082/%D8%AE%D8%AF%D8%A7%DB%8C%D8%A7-%DA%86-%D8%AC%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2%D8%AA-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%A8-%D9%85%D9%86%D9%88-%D8%A8%D8%AF%DB%8C

این تاپیکم رو بخون یکی بود اذیتم میکرد تهدیدم میکرد نابودم کرد چتد سال ایم تاپیک رو زدم بعدش همون روز اومد ازم عذر خواهی کرد خیلی برام عجیب بود ک چیشد

بهم تهمت های زیادی زده ب د

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳