2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم بگم نفرست این فیلم ها

3126 بازدید | 107 پست

چندسال پیش از طریق وات برا شوهرم فیلم دخترهایی که اندام نامناسب دارن و میرقصن و آهنگ میخونن میفرستاد که با فیلم پ و رن فرقی نداشت..شوهرم باز نمیکرد پاک میکرد که دیگه فی لتر شد و  وات  قطع شد ..الان که وصل شده دوباره شروع کرده می‌فرسته حالا اگر این فیلم ها یه مرد میفرستاد ناراحت نمی‌شدم اما منظورش چیه اینکار میکنه کفری میشم.میخوام از زبون شوهرم بنویسم نفرست پسرم یکدفعه گوشی دستشه میبینه..بعد هم پیام بکنم ..از طرفی میترسم لو برم که این پیام من دادم

این دیگه چه آدم مزخرفیه

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا به شوهرت بگو دعواش کنه یعنی چی اینارو میفرسته 

یا خودت تو صورتش بگو پسرم گوشی باباش دستشه یهو میبینه دوس ندارم از الان ببینه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
بیشتر ببینید