kimiya000 مدیر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 3127 عنوان گوشت ماهی چقدر میخورین و چطور میپزین | مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 59 پست من ماهی رو تازه وارد وعده های غذایی کردمقبلا نهایت سالی دو سه بار میخوردیممیخوام هفته ای یه بار درست کنمبنظرتون خوبه؟شما چقدر میخورید و چطور میپزیدش؟ 1403/11/27 | 14:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بی_نقص_و_عیب عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 334 چه جالب، دلتونو نمیزنه؟چطوری میپزی عزیزم ما بیشتر سرخ میکنیم در طول هفته دوبار گوشت دوبار مرغ دوبار میگو یا ماهی تا اخر هفته اینجوریه ماهی هم میایم (زردچوبه فلفل و کاری نمک )میریزیم توی آرد بعد ماهی رو میشوریم توی آرد میزنیم و میزاریم تابه روغن داغ و سرخ میشه یا شکمش یا قلیه «گر صبرکنیزغوره حلوا سازی»
kimiya000 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 3127 از ماهی بدم میاد شوهرم دوست داره من به زور میخورم اونم کبابی منم جزو غذاهای محبوبم نیس ولی اگه تازه باشه و درست مزه دار شه واقعا خوشمزس و بوی بد هم نمیده به اون شکل
بی_نقص_و_عیب عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 334 منم جزو غذاهای محبوبم نیس ولی اگه تازه باشه و درست مزه دار شه واقعا خوشمزس و بوی بد هم نمیده به اون ... واسه کسی ک ماهی دوست نداره بدترین روش همین کبابیه ک واقعاااا بو زیاد میدهنباید واسه کسی ک ماهی دوست نداره کباب رو اتیش کرد باید همون جوری ک گفتم توی روغن سرخ بشه یا با سبزی و کشمش و گردو شکمش گرفته بشه «گر صبرکنیزغوره حلوا سازی»
kimiya000 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 3127 هفته ای دوبار هم بتونی بخوری بسیاااااار عالیه . فقط ماهی خوبه. اره واقعامن ناشی بودم زیاد درست کردم فکر کردم کم میاداما جالبه بعد از خوردنش اصن حس سنگینی نداشتم حالا هر غذای دیگه ای رو اونقدر میخوردم معدم منفجر میشد
kimiya000 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 3127 واسه کسی ک ماهی دوست نداره بدترین روش همین کبابیه ک واقعاااا بو زیاد میدهنباید واسه کسی ک ماهی دوست ... من تو فر درست کردم خوب بودولی خیلی دوس دارم قلیه و شکم پر هم حتمااا امتحان کنممشکل اینه نمیدونم با ماهی شیر میشه اینا رو پخت یا نه
بی_نقص_و_عیب عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 334 من تو فر درست کردم خوب بودولی خیلی دوس دارم قلیه و شکم پر هم حتمااا امتحان کنممشکل اینه نمیدونم با م ... باورت میشه ماهی شیر اصلا توی جنوب محبوب نیستبدرد ن قلیه میخوره ن شکم پر «گر صبرکنیزغوره حلوا سازی»
بی_نقص_و_عیب عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 334 من تو فر درست کردم خوب بودولی خیلی دوس دارم قلیه و شکم پر هم حتمااا امتحان کنممشکل اینه نمیدونم با م ... اره توی فر هم خوب میشه «گر صبرکنیزغوره حلوا سازی»
kimiya000 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 3127 باورت میشه ماهی شیر اصلا توی جنوب محبوب نیستبدرد ن قلیه میخوره ن شکم پر جدیبیشتر چه ماهی میخورینمن بخاطر اینکه تیغ نداره دوسش دارم و از قزل آلا هم خیلی خوشمزه تره
sedna۲۳ عضویت: 1401/02/08 تعداد پست: 4474 باورت میشه ماهی شیر اصلا توی جنوب محبوب نیستبدرد ن قلیه میخوره ن شکم پر ما فقط ماهی شیر میخوریم 😁😁گوشتش سفیده خوشمزه هم هست
بی_نقص_و_عیب عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 334 جدیبیشتر چه ماهی میخورینمن بخاطر اینکه تیغ نداره دوسش دارم و از قزل آلا هم خیلی خوشمزه تره شما کجا هستین؟ «گر صبرکنیزغوره حلوا سازی»
بی_نقص_و_عیب عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 334 جدیبیشتر چه ماهی میخورینمن بخاطر اینکه تیغ نداره دوسش دارم و از قزل آلا هم خیلی خوشمزه تره گلی اسماشون فرق میکنه خر شهریولی ماهی جش و کبوتری و دخترناخدا و چینکو دم زرد و ایناها تیغ کم دارن و بسیاااررر خوشمزه هستن «گر صبرکنیزغوره حلوا سازی»
kimiya000 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 3127 گلی اسماشون فرق میکنه خر شهریولی ماهی جش و کبوتری و دخترناخدا و چینکو دم زرد و ایناها تیغ کم دارن و ... مرسی عزیزم سرچ میکنم بببنم اسم دیگه هم دارن
تـــrezaــرنم عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 1424 قلیه ماهی چطوریه؟ دستور پختشو هرکی یه جور درست میکنه منم بلد نبودم زدم گوگل چون کاملتره شما هم میتونین از گوگل کمک بگیرین
آرزوداشتم عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1063 قطعات ماهی رو شستم گذاشتم آبش بره یه کم،بعد روشون ادویه ماهی ریختم حسابیو یه کم رب انارماساژ دادم و ... مرسی گلم❤️ روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت